Diskuse:Irské tance

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Irské tance v pojetí, jak je zde "vystavujte" jsou neuvěřitelně amatérsky popsané, neúplné, nepřesné. Zkuste webové stránky www.rinceoiri.cz. Tam si lze přečíst komplexnější pohled. Václav Bernard

Ahoj Vašku, nechtělo by se to přepsat tobě? Kdo jiný by to měl zpracovat než ty.--Grw 10:44, 18. 9. 2006 (UTC)

nejhorsi definice irskych tancu, co jsem kdy cetla...fakt to vypada jako desne amaterska zalezitost...a pritom je to tak tezky..

Souhlasím. Oceňuji snahu, je vidět, že se autor snažil vypsat všechno, co o irských tancích ví, ale kompozice je žalostná, chybí struktura, objevuje se mnoho nevysvětleného žargonu. Autor místo aby popsal subjekt celkově, začne popisovat druhy (klasická školní chyba). Chybí také mnoho informací, které by se měly ve wikipedii objevit - původ, rozšíření, při jakých příležitostech se tancují atd. Bohužel nerozumím tématu, ale jistě je vás tu více, kdo by byl schopen to nějak učesat.

Editujte s odvahou[editovat zdroj]

Děkuji vám, že se snažíte Wikipedii pomoci. Neváhejte v článku provést potřebné změny, a to nejlépe s uvedením zdroje. Noví přispěvatelé jsou vždy vítáni. MiroslavJosef 11. 7. 2010, 22:30 (UTC)

Dobrý den, našla jsem stručnou historii Irských tanců na těchto stránkách: http://www.ryengle.cz/clanek.asp?id=682 Třeba vám to k něčemu bude. Hezký den. 85.70.152.221 7. 3. 2013, 14:59 (UTC)