Diskuse:International ART CAMPUS Prague

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Szozdakosvi v tématu „Minulý čas, rok uzavření

Trvám na smazání části Spor s Václavem Krištofem, jsem jednatelem společnosti a tuto část tam někdo vložil bez mého souhlasu. Nepřeji si, aby byla tato zpráva, byť s citací ČT, u oficiálního profilu školy. S chodem vysoké školy jako takové namá nic společného. Trvám na jejím smazání. Literární akademie 30. 12. 2011, 22:25 (UTC)

Dobrý večer, uvědomte si prosím, že Wikipedie není tvořena "jen s Vaším souhlasem" a podle "Vašeho přání". Dále si prosím uvědomte, že tento článek na Wiki NENÍ v žádném případě "oficiální profil školy"! S pozdravem -David Kennedy 30. 12. 2011, 22:33 (UTC)

Já prostě trvám na tom, aby tam tato pasáž nebyla. Děkuji za pochopení.Literární akademie 30. 12. 2011, 22:34 (UTC)

Řeknu to velmi tvrdě, ale to, na čem Vy trváte, tu nikoho nemusí zajímat. Zajímat nás musí pouze to, zda text splňuje pravidla Wikipedie. -David Kennedy 30. 12. 2011, 22:37 (UTC)
Ještě bych rád podotknul, že účelové mazání jistých informací na Wikipedii může situaci naopak přihoršit... vzpomeňte si na jistého pana politika z Prahy, který u článku o své osobě mazal některé informace. -David Kennedy 30. 12. 2011, 22:41 (UTC)
Nemyslím, že to bylo třeba řkat takto natvrdo. Nicméně je pravdou, že Wikipedie je encyklopedií, ne profilem školy, lze dodat další pohled (pokud bude řádně zdrojován). Nic jiného nelze provést.--frettie.net 30. 12. 2011, 22:56 (UTC)
Já si naopak myslím, že to nutné bylo. Ta ostrá direktiva, která zazněla z úst uživatele Literární akademie, je naprosto nepřijatelná. Jakékoliv pokusy o předělání Wikipedie na "idylickou výkladní skříň na míru" musí být tvrdě potlačovány. -David Kennedy 30. 12. 2011, 23:02 (UTC)
Psaní článků na Wikipedii se řídí jistými pravidly, která respektuje drtivá většina článků - a ty, které je nerespektují, tak buď (prozatím) unikají pozornosti, nebo bylo dosaženo koncenzu, že je vhodné připustit výjimku. Vaší situace se podle mého týkají následující pravidla a doporučení:
Podle mého názoru je odstavec neúměrně velký a rozhodně by si zasloužil redukci. Pokud nemá popisovaná aféra žádné dohry, dvě až tři věty by podle mého zcela postačovaly.--Aronnax 30. 12. 2011, 23:04 (UTC)

Přejmenování[editovat zdroj]

Zdravím, jsem pro přejmenování článku z Literární akademie (vysoká škola) na International ART CAMPUS Prague. Důvody: 1) „Literární akademie (vysoká škola)“ dle mého názoru v SOUČASNOSTI už rozhodně není očekávaný název, škola existovala dostatečně dlouhou dobu (nikoliv např. pár dní) pod novým, zažitým názvem, který je oficiální. 2) Oficiální název a název pro článek je u všech těchto škol upřednostněn, nevím, proč by toto jediné mělo být výjimkou s rozlišovačem. PS: Co bývá u institucí dobrým zvykem viz např. zde. Prosím o vyjádření. --Vřed (diskuse) 2. 5. 2019, 23:09 (CEST)Odpovědět

Minulý čas, rok uzavření[editovat zdroj]

Dobrý den, změnil jsem věty důsledně do minulého času. Do úvodního odstavce jsem přidal rok uzavření (2016) s www citací mšmt Seznam vysokých škol (ukončení platnosti licence). Nevím, jestli jsem tím splnil kritéria pro odebrání ŠABLONY "Tento článek potřebuje úpravy." - pro jistotu JI rovnou ODEBÍRÁM.--Szozdakosvi (diskuse) 8. 3. 2020, 15:54 (CET)Odpovědět