Diskuse:Graffiti

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

neověřeno[editovat zdroj]

Dal jsem šablonu neověřeno k údajně nejznámějším a nejlepším českým writerům - docela by mne zajímaly věrohodné zdroje, kde se píše o těch, co sprejem značkují zdi jako pejsci patníky. --Luděk 16:26, 13. 1. 2008 (UTC)

Žádný zdroj nebyl nedoplněn. Doplněny do této sekce byly pouze jakési nicneříkající nicky, takže jsem sekci smazal celou. --Sevela.p 13:04, 3. 6. 2008 (UTC)


Článek by potřeboval přepracovat. Jsem často citována (tedy přesněji parafrázována a někdy dost zkomoleně) - přitom moje teze jsou smíchány s autorovými, či texty někoho jiného - nelze rozeznat, protože odkazy na několik zdrojů uvádí např. na konci dvou odstavců, kde je vše smícháno. V článku jsou chyby, zkomolená jména i pojmy (trow up vs. throw up).

Jinak k diskusi nejznámější česká jména - jako zdroj by mohlo posloužit In Graffiti We Trust. Petra Zacpalová Petraza 14. 10. 2009, 19:02 (UTC)

tip na rozšíření[editovat zdroj]

  • V článku Hip-hop je psáno, že graffiti je jedna z jeho základních složek. Tady o hip-hopu ani slovo.
  • Více o protichůdnosti názorů na graffiti, "legální" zdi a místa, postup měst vůči graffiti, veřejné mínění…, úhel pohledu "writer je umělec" versus to, že není vlastníkem zdi, na kterou sprejuje svoje "umělecké dílo"; atd. atd.

--Hidalgo944 29. 1. 2009, 20:06 (UTC)

Dočetl jsem se že Graffiti vznikly ve Filadelfii a není to náhodou Philadelphia.Já zapomněl jsem v ČR -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Niroo (diskuse) 21. 4. 2009

Celková úprava[editovat zdroj]

Zdroje pod odstavcem, několik neověřených tvrzení atd. Hodila by se celková úprava. Podívám se na to, ale rád se nechám předběhnout někým jiným --Sneq (diskuse) 8. 3. 2012, 07:39 (UTC)