Diskuse:Domahoř

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pane autore, dovolte mi otázku, čím je těch 6 domů tak významných? Dodejte nějaké zdroje, třeba se mýlím, jsou historicky cenné, byla tam bitva atd..., prostě dodejte zdroje té významnosti. Jinak to tu nemá co dělat, nelze přece vyrábět hesla o každé samotě. --Zákupák 15:07, 7. 7. 2008 (UTC)

Asi by si to chtělo přečíst WP:Zdroje, páč jsou. tenhle taky. I samota může být encyklopedicky významná--Horst 15:16, 7. 7. 2008 (UTC)
Pane kolego, chcete tím naznačit, že před vložením šablony pahýl jsem si měl napřed vyhledat. zda heslo nějaké zdroje někde nemá. Pak ovšem pahýly neoznačujme pahýlem, ale pokynem pro čtenáře, ať si další informace najdou sami a neobtěžují. Děkuji za lekci, už se nebudu namáhat.--Zákupák 15:44, 7. 7. 2008 (UTC)
Nejde o lekci ale např než něco smažu kouknout se musím, než vkládám neověřeno kouknout se musím atp., mluvit o tom že nesjou zdroje znamená se po nich podívat jednoduchou metodou a až když nejsou je třeba psát do diskusí. Mimoto vložení šablony pahýl není podstatná a ani nejdůležitější editace, bylo třeba zde provést mnohem více formálních úprav dle Vzhledu a stylu, Wikipedie je o spolupráci, ne o nenávisti--Horst 15:53, 7. 7. 2008 (UTC)