Diskuse:Divadlo Na zábradlí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zdravím, text pochází ze stránek našeho divadla, autorsky je tedy v pořádku. Problémem by mohlo být podezření z reklamy. Ale i když je text nezměněn, domnívám se, že se nejedná o reklamu, protože tam není ani odkaz, ani logo a je psán maximálně korektně. Pokud se mýlím, upravím ho.

Díky,

Tomáš Novotný tomas@divadlonazabradli.cz

Odkaz na webovou prezentaci divadla ani umístění loga by nevadily, naopak by článek vhodně doplnily. (Informace o významné firmě, pokud nejsou zaujaté a mají informační hodnotu, jsou vítané.) Článek ale potřebuje změnit formátování podle pravidel a zvyklostí Wikipedie. Příležitostně to udělám.
A ještě k logu - je k dispozici verze ve vyšší kvalitě než na webu divadla?
-- Egg 19:48, 25. 1. 2005 (UTC)
Přeformátování (wikifikaci) jsem si už provedl, teď by to možná chtělo obecnější úpravy textu, ale to už klidně přenechám někomu jinému. :-)
Jenom poznámka k původnímu opatření: to, že text pochází přímo ze stránek divadla, bylo známo, problémem bylo, zda měl vkladatel oprávnění ke zveřejnění tohoto textu na Wikipedii. Jelikož tedy ano, není s tím naprosto žádný problém, reklama by vypadala jinak, tohle je seriózní článek.
--Mormegil 20:12, 25. 1. 2005 (UTC)
Ja si myslim, ze je to jesitny, nicotny, devotne pochvalny clanek s vyhradne reklamnim ucelem, coz dosvedcuje jeho opsani z reklamnich webstranek divadla. A pravidla by mela platit pro vsechny stejne. Navrhuji hlasovat o jeho smazani. Rosta 14:35, 21. 1. 2006 (UTC)
Nicotný v žádném případě, ješitný v rámci přípustnosti, byť někde by drobné úpravy neškodily. Hlasování můžete navrhnout, ale IMHO nemáte žádnou šanci je prosadit, divadlo Na zabrádlí sem rozhodně patří. Cinik 14:39, 21. 1. 2006 (UTC)
Cinik, ktery se oficialne na sve strance hlasi ke katolictvi, tvrdi ze komunisticke divadlo Na Zabradli sem rozhodne patri, ovsem hlasoval pro vymazani historickych, davno zemrelych, katolickych knezi (Jemelkove), kteri pusobili jako profesori, rozhodne zadne nuly. Styd se Ciniku, styd se moc. A zavri se do sve komurky a dej si facku. Bud tak laskav. Rosta 17:25, 22. 1. 2006 (UTC)