Diskuse:Bulharština

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Odkaz na on-line slovník (viz verze [1]) bych rozhodně za spam neoznačoval. Zájemci o bulharštinu přijde jistě vhod. Pravda, je pod ním i něco reklamy, ale dá se používat zdarma. A je to typická věc, která by se měla řešit externím odkazem, protože do vlastní Wikipedie nepatří. Nebuďme tak upjatí! --Dan Zeman 02:40, 30. 8. 2006 (UTC)

Pokud by se jednalo o on-line slovník (jako je poslední odkaz v revertované verzi), ten by tam samozřejmě patřil. Komerční stránky společnosti Mastylo, které nabízejí zájemcům on-line kurzy a o které se zde jedná, zde nemají co dělat. Souhlasím s revertem, který provedl kolega Japo. --Pajast 06:18, 30. 8. 2006 (UTC)

Aha, tak sorry. Já jsem si špatně prohlídl rozdílovou stránku. Viděl jsem vybarvený odkaz se slovníkem a hned jsem se šel dívat, jak ten slovník vypadá, aniž bych si uvědomil, že je vybarveno něco, co tam po revertu zůstalo. --Dan Zeman 13:46, 30. 8. 2006 (UTC)

Celkový počet mluvčích[editovat zdroj]

Celkový počet mluvčích uvedený v textu a v infoboxu se liší na můj vkus až moc. Skoro to působí dojmem, že v čísle uvedeném v IB jsou zahrnuti i mluvčí makedonštiny. --Uacs451 (diskuse) 18. 11. 2012, 09:31 (UTC)