Diskuse:Anilingus

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

K této editaci: Který zdroj uvádí, že se do tohoto termínu zahrnuje i dráždění prstem? --Bazi (diskuse) 26. 5. 2014, 11:51 (UTC)

Díky za úsilí věnované dodání zdrojů:

  • 004.cz – ze zdroje nevyplývá, že by použití prstu bylo součástí praktiky, spíš to vypadá jako poznámka na okraj
  • proženy – bulvární magazín pochybné věrohodnosti
  • Go Ask Alice – uvádí doslova: „Getting down anilingus-style involves licking, penetrating with the tongue, sucking, kissing, or otherwise orally stimulating your partner's anus.“ Jasně vymezuje praktiku jako orálně-anální, prsty jsou dále zmíněny jen jako možné přenašeče bakterií, vedle penisu a sexuálních hraček.
  • GayLifeUK – zmiňuje prsty opět spíš jako doplňkovou praktiku kombinovanou s rimmingem: „Fingers can be a mixed proposition. If you are going to finger your partner's ass while rimming him, make sure…“
  • D.Vice Magazine – formulace „The activity that you are referring to is called analingus or more commonly known as ‘rimming’. The anus is full of sensitive nerve endings making stimulation, be it with a finger, toy or tongue incredibly erotic and enjoyable.“ opět neříká jednoznačně, že by použití prstu nebo hračky bylo součástí anilingu, dává je do širší souvislosti se stimulací nervových zakončení. Dále článek zmiňuje prsty už jen v souvislosti s hygienou konečníku.

Zdroje tedy nepotvrzují informaci, třetí uvedený ji dokonce spíš vyvrací. Proti zahrnutí je jednoznačně původ slova anilingus, který spojuje anus s jazykem. Tomu odpovídá i obsah článků na enWiki nebo deWiki. Zdroje prsty zmiňují nejspíš jen jako možné rozšíření praktiky. --Bazi (diskuse) 27. 5. 2014, 10:18 (UTC)

To je nonsens. Používání prstů není součástí anilingu, což již vyplývá ze samotného názvu praktiky. Samozřejmě může jít o doplňek, ale to již hovoříme o análním prstění. --Faigl.ladislav slovačiny 27. 5. 2014, 20:24 (UTC)