Diskuse:AKROPOLIS

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
V článku je použit materiál (nebyl uveden) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2008082910006947.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Svolení k publikaci uvedeného textu bylo odesláno e-mailem dle dle pokynů z Wikipedie:OTRS. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Sangala (diskuse)

Změna názvu[editovat zdroj]

S pohledu zákonné úpravy musí mít občanské sdružení v názvu "o.s." nebo "občanské sdružení" a je to totéž jako jakákoliv zkratka tohoto typu (s.r.o., a.s. apod.).
Jedna se jen rozšíření termínu "Akropolis" (na wikipedii pro ČR) a proto jsem uvedl registrační název sdružení
Pokud by mělo dojít ke změně názvu navrhuji spíše "Akropolis - rodinné centrum".
S odůvodněním:

  • Pokud uvést v názvu právní status, tak tedy tak jak je registrován
  • Pokud v názvu upřesnit "termín", tak je vhodnější "rodinné centrum"

Sangala 29. 8. 2008, 13:13 (UTC)

na wikipedii není zvykem uvádět právní formu do názvu,to v té závorce je pro roscestník jinak by to tam vůbec nebylo...jen rozlišovací znak......viz Telefónica O2 Czech Republic,ČEZ, a všechny další, jestli rodinné centrum nebo občanské sdružení nevim jestli má nějaky vyznam tudiž je to snad jedno...klidně nechte na rodinné centrum--H11 29. 8. 2008, 14:05 (UTC)
byl to jen návrh a v zásadě se nic nezmění, moje argumentace vychází z osobního pohledu na centrum, ne z pohledu wikipedie ... Nevím jak se dělá změna názvu. Pokud to umíte, změňte, prosím, název na "Akropolis - rodinné centrum" - pokud s tím vnitřně souhlasíte, pokud ne, tak na původně uváděný návrh.--Sangala 29. 8. 2008, 18:36 (UTC)
já taky ne ale někdo učenější to už udělal:-)--H11 29. 8. 2008, 18:48 (UTC)