Diskuse:Útěk do divočiny

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Obsah filmu[editovat zdroj]

Film jsme shlédli včera v neděli v 18:40 v multikině Cinema City na Flóře. Proto jsem dnes hned po probuzení začal sepisovat jeho obsah, dokuď jsem jej měl ještě v živé paměti. Film na nás silně zapůsobil, přesto jsem se snažil být co nejvíce NPOV a nevkládat do děje své hodnocení. Přiznávám, že v poslední části Útěk do divočiny#Happy end? se to může pohybovat už na hraně toho, co NPOV je, případně na hraně toho, co je a co není hodnocení filmu. Smyslem nebylo vkládat vlastní dojmy, ale pokusit se co nejobjektivněji popsat, jak ten film je "nastaven". Možná by se daly ještě některé věty přeformulovat, ale teď nemám čas to po sobě ani přečíst, potřeboval bych to nějakou chvíli "odležet" a znovu se k tomu vrátit. Proto prosím, zatím nemazat. Připomínky sem do diskuse jsou ale vítány.

Šablona {{Pracuje se}} se vztahuje pouze na tuto část Obsah filmu. Šablonu {{Infobox film}} může mezitím kdokoli vyplnit, případně i doplnit nějaké reálie. --Kychot 09:33, 28. 4. 2008 (UTC)

Zdravim moc. Stojí tu, že to má jakousi literární předklohu, nemohlo by to jako informace být vhodné? Od koho, jak se jmenovalo a tak. Beďar 16:19, 28. 4. 2008 (UTC)

Máš to v tom uvedeném odkaze Chris McCandless byl skutečným dobrodruhem, jehož život inspiroval podobně stavěného spisovatele Jona Krakauera k napsání strhující knížky podle jeho nalezených deníkových záznamů.. Předloha se jmenuje stejně, Into the Wild. Jak jsem psal, momentálně nemám čas dohledávat všechny detaily, herce a tak, ale není to problém, píše se teď o tom filmu dost. Nevím, jestli to není chyba a neměl jsem nadepsat tohle heslo Útěk do divočiny (film), ale ona ta předloha v českém překladu myslím nevyšla, tak se to (zatím) mlátit nebude. --Kychot 18:44, 28. 4. 2008 (UTC)