Wikipedista:OperatorVrzy/Pískoviště

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

92.VOS[editovat | editovat zdroj]

92.VOS celým názvem 92. Vývojová Operační skupina, Český semi-milsim ArmA 3 klan primárně hrající za Armádu české republiky. Skupina MissionMakerů ale vytváří operace za frakce všeho druhu od USA, RUSFOR až po PMC a Reenactment 2.světové války.

Tento klan je vhodný jak pro začátečníky v Armě tak i pro zkušené válečníky, začátečníky provedou naši rekrutační důstojníci Kurzem Základní Přípravy kde se naučí vše potřebné a seznámí se s módy které používáme. provádíme veliké množství vycviků ať už jde o taktiky nebo specializace které ArmA nabízí.

Co je Semi-Milsim?[editovat | editovat zdroj]

Semi-Milsim znamená, že v rámci hry používáme taktiky a posloupnost vedení, členové klan berou to jako “vážnou zábavu.” Avšak primárním cílem je si zahrát a užit si čas strávený hraním.

Historie[editovat | editovat zdroj]

Klan původně fungoval jako 29.PSU, který vznikl již v roce 2009 a samotnou Armu 3 hrají od roku 2016, většinu členů však nebavilo chování majtele tak si domluvily převrat a jak řekli tak se stalo.

1.7 2021 hromadně napsaly na discord server klanu 29.PSU, že je to dál nebaví o opustily jej, tuto akci nazvaly Ghotic Serpent.

6.7 2021 vznikl nový klan pod vedením Ariussina. Od té doby stále přichází další lidé, kteří v tomto klanu chtějí být. Na datum 25.11 2021 připadá 25 aktivních členů a několik dalších jich je v rezervě.