Wikipedista:LaMia2050

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

LaMia2050 píše v několika webových stránkách. Například v postavy.cz či jiné. Ve škole je školní novinářkou a hraje v kapele Rumbučunga na klavír. Její rodina má už od pradávna v krvi rebelství a proto ani ona nezůstává pozadu. V každém ročním období nechybí její oblíbená červená šála, dlouhé džíny (nikoli kraťasy) a bunda hodící se k šále. Ví spostu informací o filmech, jelikož má hromadu filmových encyklopedií. Do budoucna plánuje dostat se až na Lékařskou fakultu a pokud bude možno, s čímž nepočítá, zveřejní i nějakou ze svých knih. Miluje školu a proto vždy, když jsou prázdniny je smutná. Ve škole (zejména od první třídy až do pátý na základní škole), totiž začínala se svými přáteli slavnou rebélii, největší rebélii v historii té školy.

Oblíbený citát: ,,Děti, nekupujte si drogy. Staňte se slavnými a budete je dostávat zadarmo!" -Billy Mack, Láska nebeská

Oblíbený herec: na 100% Bill Nighy! Jeho charisma je na rozdávání! Nechybí ale ani Johnny Depp nebo Petr Pelzer.

Oblíbený film a oblíbená postava v tomto filmu: určitě Lásky čas (pan James Lake). Skvělá komedie. Nechybí ani Piráti z Karibiku (Davy Jones (Piráti z Karibiku), hrozně krutý a já miluju padouchy), Harry Potter a relikvie smrti (ministr kouzel Rufus Brousek), Total Recall (film, 2012) (vůdce Odboje Lair Matthias), Pokemon: Detective Pikachu (Howard Clifford, opět padouch :D), Stopařův průvodce po Galaxii (film) (stavitel a návrhář Slartibartfast), Valkýra (film) (generál Friedrich Olbricht, klaďas), Hněv Titánů (padlý bůh Héfaistos), Neřízená střela (nájemný vrah Victor Maynard) a mnohem víc!

Oblíbené seriály a oblíbené postavy v tom seriálu: Modrý kód (docent Šeřík), Policie v akci (policista Tomáš), Teorie velkého třesku (seriál) (Sheldon), Simpsonovi (Líza, Krusty)

Koníčky: knihy, psaní, kreslení, ping pong, bojové umění Krawmaga, plavání, míčové sporty (zejména vybíjená a přehazovaná, basketbal a fotbal), herectví (potají doma zkouší různé hry), jízda na kole, longboard, poslouchání hudby a sledování filmu, páchání rebélií

V základní škole od první třídy až do páté se nejraději prala s kluky a páchala s nimi různé rebélie.