Wikipedie:WikiProjekt Fotografování/Workshop/prosinec 2017

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

12. foto workshop proběhne v sobotu 16.12.2017, předběžně od 12h do 17h v prostoru Svět Hub na adrese Slovenská 21, 120 00 Praha 2 (mapa).

Workshop je přístupný všem, resp. prvním 20 přihlášeným (formulář ZDE). Fotoworkshop se uskuteční, pokud se závazně přihlásí aspoň 6 zájemců.

Téma[editovat | editovat zdroj]

Tématem - pod vedením fotografa a wikipedisty Spock Lone Wolfa - bude focení v interiéru za použití fotostanu. Na mušce budeme mít lahůdky a zákusky, možná i nějaké přírodniny. Pokud byste měli jakýkoli nápad na další objekty (na které se nevztahují autorská práva), dejte vědět v dotazníku.

Přihlášky[editovat | editovat zdroj]

Workshop je určen jak pro ty, kteří už pro Wikipedii fotografují, tak pro ty, kteří by pro ni chtěli fotit v blízké budoucnosti. Mohou se jej zúčastnit jak zkušenější uživatelé, tak i začátečníci. Hlaste se prosím vyplněním dotazníku ZDE.

Podmínky[editovat | editovat zdroj]

Vemte si prosím svůj fotoaparát a příslušenství, které máte.

Doprava[editovat | editovat zdroj]

Z grantu spolku Wikimedia Česká republika bude účastníkům hrazeno jízdné hromadnou dopravou nebo (po dohodě!) autem. Pokud chcete přijet autem, dejte to vědět v dotazníku, abychom auta efektivně využili. Lektor jede z Brna.

Fotoworkshop organizuje spolek Wikimedia ČR. Garantem je Wikipedista:Jakub Holzer (WMCZ) (jakub.holzer@wikimedia.cz)

Externí odkazy[editovat | editovat zdroj]