Diskuse s wikipedistou:Woodson

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

A ještě pár konkrétních poznámek:

  • Na Wikipedii je zvykem nedávat do názvů článků tituly, proto jsem váš článek přesunul na Ctirad John.
  • Taktéž je vhodné používat celé věty než jen pahýlovité výpisky.

Ale příliš se tím trápit nemusíte, na detaily časem přijdete a co neuděláte sama, někdo jiný udělá za vás – je to přece wiki!

--Mormegil 11:12, 27. 6. 2005 (UTC)

IP 85.70.66.150[editovat zdroj]

Dnes kolem poledne editovala anonymní IP adresa Vaši uživatelskou stranu a provedla změny. Zásadně platí, že změny uživatelské strany smí provázet jen uživatel/ka sám; pokud hádám dobře tak ona IP adresa 85.70.66.150 asi nebude Vaše. Prosím podívejte se na to a dejte vědět, můžeme anonyma varovat. -jkb- 11:20, 28. 6. 2005 (UTC)


Tahle IP je moje - změny jsem provedla já. Ale od té doby mám problémy s přihlášením. Napíše mi to, že jsem přihlášená, ale vpravo nahoře je pořád ikonka a "Přihlašte se". Ale chyba bude asi někde u mě, jsem tu nová a zatím se snažím zorientovat. Díky za pomoc, Andrea

Tak to je mi líto, i když Vás snad uklidním, ono jak občas čtu se to stává i jiným, takže to může být chyba i mimo Váš počítač. Vyzkoušejte to ještě trochu a když nic, tak se pozeptejte na Wikipedie:Potřebuji pomoc. Zdraví -jkb- 12:06, 28. 6. 2005 (UTC)

Původ a licence obrázků[editovat zdroj]

Dobrý den,
vážená kolegině, při kontrole obrázků nahraných do Wikipedii jsem si všiml Vámi nahraného obrázku Soubor:Ctirad john.jpg, kterému chybí informace o jeho původu a licenci. Označil jsem jej proto příslušnou šablonou. Mohla byste prosím tyto informace doplnit? Další informace a odkazy na další stránky o licencích a podobné problematice lze najít na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Těším se na Vaše další příspěvky a přeji Vám hodně pozitivních zkušeností při práci na tomto projektu. --Beren 3. 7. 2005 18:14 (UTC)


Dobrý den, jelikož byla prodiskutována nová politika ohledně obrázků a obrázky bez základních údajů budou po 30 dnech mazány, prosím o doplnění informace o původu a licenci k Vámi nahranému obrázku

Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťe se na mne, rád Vám pomohu. Děkuji Vrba 13:20, 30. 12. 2005 (UTC)