Diskuse s wikipedistou:Woodcraft

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte ve Wikipedii!

Rád bych vás požádal o dodržování několika užitečných zvyklostí:

  • Při editaci článků používejte tlačítko Ukázat náhled, umožní vám zkontrolovat si editaci ještě před uložením, čímž snížíte potřebu opakovaného ukládání řady drobných oprav (což znepřehledňuje seznam posledních změn).
  • Vyplňujte pole Shrnutí editace, opět v rámci zpřehlednění seznamu posledních změn.

Některé další potenciálně užitečné informace můžete nalézt na stránkách Wikipedie:Jak vytvořit článek, Wikipedie:Jak editovat stránku a dalších, odkazovaných ze stránky Wikipedie:Nápověda.

Díky za spolupráci. --Mormegil 14:56, 9. 8. 2004 (UTC)


Uživatelské jméno si můžete dát změnit na meta:Changing username - zdá se, že na rozdíl od autorizace anonymních příspěvků to vyřizují celkem promptně. --Malýčtenář 15:29, 12. 8. 2004 (UTC)


Nezapomínejte se na diskusních stránkách podepisovat. --Malýčtenář 14:55, 17. 8. 2004 (UTC)

Snadno se poví, hůř udělá. Zvlášt když už je to odesláno. Ale s připomínkou pochopitelně souhlasím Aleš Kapica 11:08, 18. 8. 2004 (UTC)

Pokud jste založil kategorii "Indiáni" (byla tam jen IP adresa), chci vás upozornit, že kategorie není článek. Obsah jsem přesunul do samostatného článku.

Navíc pokud založíte novou kategorii, měl by jste ji také zařadit do jiné (nadřízené) kategorie, aby nevisela "ve vzduchu" a byla začleněna mezi ostatní.

--Mojža 14:22, 10. 10. 2004 (UTC)

Ernest Thompson Seton[editovat zdroj]

Ernest Thompson Seton what license is foto Ernest Thompson Seton ?? I'm from Poland , from polish wikipedie !! Szumyk 14:45, 15. 12. 2004 (UTC)


Projekt biografie[editovat zdroj]

Trochu (dost) se Vám hrabu v šablonách projektu biografie. Věnujete se tomu ještě? Pokud ano, zkouknete to po me, jestli to nevedu nekam uplne jinam, nez byl puvodni zamer. Ale pripadalo mi, ze projekt spal. --Postrach 20:45, 11. 7. 2005 (UTC)

To je v pořádku. Od toho je to wiki

Ad Odkazy na jiné wiki[editovat zdroj]

Zdravím, naši diskusi jsem přenesl z mé diskusní stránky na obecnou, konkrétně na Lípu: Wikipedie:Pod lípou (v rohu)#Odkazy na jiné wiki. Pokračujte případně tedy, prosím, tam, nikoliv u mne, jelikož to se netýká jen nás dvou. --Luděk 22:39, 4. 1. 2008 (UTC)

Ok. Já mám za to že jsem svoje stanovisto dostatečně objasnil a že se výměna názorů dostala na věcnou půdu, takže dále už to nechávám na autorech encyklopedických hesel.Aleš Kapica 23:05, 4. 1. 2008 (UTC)

Malé editace[editovat zdroj]

Prosím, pokud děláte v článku obsahové změny (třeba jako teď u Ötziho), pak to neoznačujte za malou editaci. Díky za pochopení. --Mmh 28. 11. 2009, 23:38 (UTC)

Ok, i když přidání jedné věty bych za normální editaci nepovažoval. Aleš Kapica 29. 11. 2009, 08:10 (UTC)

Portál Houby[editovat zdroj]

Až teď jsem zjistil, že jste založil během týdne 4 nová hesla o houbách. Mohu-li Vás poprosit, připište se na uvedený portál, třebas i jen s poznámkou Podle nálady. Potřebujeme získat přehled o lidech, kteří jsou ochotni kolem hub něco poradit. A když už tam najdete cestu, kdyby jste mohl připisovat s datem svá hesla o houbách. Díky--Zákupák 30. 11. 2009, 18:37 (UTC)

Ty houby je čistě účelová záležitost, která souvisí s rozděláváním ohně. Potřebuji aby ta hesla existovala, když už na ně odkazuji. Jednou už tam v minulosti byla jak jsem zjistil, akorát že je jeden iniciativní ... odstranil. Nejsem mykolog. Aleš Kapica 1. 12. 2009, 14:12 (UTC)

Vosk na kníry[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Vosk na kníry. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ragimiri 20. 5. 2012, 17:28 (UTC)