Diskuse s wikipedistou:Tondazhriste

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Podmínky významnosti[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Hřiště, s.r.o.. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Palu 15. 2. 2011, 23:56 (UTC)

Omlouvám se, ale co se týče významnosti, tak jsem poněkud zmaten. Vycházel jsem z předpokladu, že pokud stránka jako Denise Milani je významná (podle mého subjektivního názoru rozhodně není), pak je určitě významná i stránka Hřiště, s.r.o.. Samozřejmně další materiály dodám, přidám i odkazy přímo z odborných časopisů, které na tuto společnost a na její práci odkazují. Co se týče kategorií, přiznám se, že jsem jich na české Wikipedii nenašel tolik, jako na té anglické, proto jsem toto heslo nezařadil do konkrétní kategorie. Jestli v tom bude nějaký problém, samozřejmně nové kategorie vytvořím. S pozdravem --Tonda z hřiště 16. 2. 2011, 13:36 (UTC)

Nejsme obchodní rejstřík[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. S přáním pěkného dne --Mercy 16. 2. 2011, 09:34 (UTC)

Opět: stránka Denise Milani (podle mého subjektivního názoru), obsahuje pouze propagační a externí odkazy oproti stránce Hřiště, s.r.o.. Pokud českou společnost Hřiště, s.r.o., která své služby nabízí nejen v ČR, ale i v Německu, Rakousku, Polsku, Maďarsku a na Slovensku, považujete za nekvalitní, pak můžete z Wikipedie také odstranit Dobrá čajovna, Tesco, Honeywell apod.
Společnost Hřiště, s.r.o., je výrobce a dodavatel snad nejkvalitnějších hřišť v celé ČR, proto si myslím, že si rozhodně zaslouží místo v této encyklopedii. Co se týče spojení s danou společností - je možné podle pravidel Wikipedie vkládat odkazy, a to i přes spojení z daným heslem - společností - osobností. Proto bych byl rád, kdyby jste mi řekl, v čem jsem jednal zaujatě, co jsem propagoval a v čem jsem jednal neenciklopedisticky.
Samozřejmě chápu, že až budu vkládat článek Hřiště, s.r.o. podruhé, bude nutno se řídit pokyny pana Palu, to samozřejmě zařídím.
-- Tonda z hřiště 16. 2. 2011, 13:36 (UTC)
Není nutné zakládat článek podruhé, článek lze v případě dodání 2NNVZ obnovit. Zkuste sem nějaké takové zdroje napsat, pátrejte například v regionálním nebo ekonomickém tisku atp. Je ale potřeba, aby byly zdroje opravdu nezávislé (na firmě Hřiště s. r. o.), netriviální (více než jen pár zmínek, alespoň jeden informačně hodnotný odstavec přímo o firmě) a věrohodné (žádné blogy apod.). Díky. Palu 16. 2. 2011, 14:03 (UTC)