Diskuse s wikipedistou:Slovák

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--MiroslavJosef 14:46, 11. 7. 2008 (UTC)

Fotbalový klub[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Fotbalový klub. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 14:46, 11. 7. 2008 (UTC)

Mazání obsahu stránky je zcela zbytečné - obsah se tímto způsobem smazat nedá. Je třeba dát možnost ostatním zdali s tím bude někdo jiný ochoten něco dalšího udělat - pokud se tak do 5 dnů nestane článek bude smazán tak jako tak ** Nechte tento text být napokoji a nevyprazdňujte jeho obsah, mohlo by to výt považováno jinými Wikipedisty za vandalismus ** Zdravím --MiroslavJosef 13:21, 13. 7. 2008 (UTC)

subpahyl[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Best uff. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Vrba 28. 7. 2008, 12:35 (UTC)

Tvoje gramaticka oprava[editovat zdroj]

Cauec, v clanku 1. FC Brno si opravil vetu: .. hrají na stadionech mimo Brno NA: hrají na stadionech mimo Brna. Tim, ze jsi vypadoval podstatne jmeno Brno do 2.padu (koho/ceho) jsi ho zživotnil, jako kdyby Brno samo hralo na stadionech. Mimo v tomto pripade vsak neznamena BEZ ale NEKDE JINDE - tzn 4. pad (koho/co) - tzn. fotbaliste hraji mimo CO - mimo Brno. Doufam, ze uz je to jasnejsi a priste preju mene unahlenou ruku pri editaci gramatiky. ;-) S pozdravem, Honza. --Fingon 28. 8. 2008, 10:26 (UTC)

Smazal jsem Vam sablonu ar-0, neni nutne informovat lidi o tom, ze neumite arabsky, verim, ze na to ostatni prijdou sami i bez teto sablony. --Vrba 23. 2. 2009, 21:03 (UTC)

Best uff[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Best uff. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Franp9am 4. 6. 2011, 15:00 (UTC)