Diskuse s wikipedistou:Sir Vasil

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Rádi bychom Vás přivítali na Wikipedii!

Začal(a) jste dobře a jste na nejlepší cestě přispívat vlastními články.

Pokud jste tak ještě neučinil(a), doporučujeme Vám nejdříve si přečíst některé stránky, které Vám přiblíží provoz a zvyky na Wikipedii:

Několik dobrých rad:

  • Abyste se podepsal(a) na diskusních stránkách, stačí napsat 4 vlnovky ~~~~ (nebo je vložit pomocí druhé ikony zprava v liště nad editačním oknem). Naopak články se nepodepisují.
  • Opravdu se nebojte editovat. Když se Vám občas něco nepovede, jiní to spraví.

Tak ještě jednou vítejte a děkujeme za Vaše příspěvky. Doufáme, že se tu uvidíme často.

--Li-sung 18:56, 25. 8. 2005 (UTC)

Vtipné, ale nepokračujte v tom[editovat zdroj]

Vámi založené články "Vodorovná oddělovací čára", "Wikipedie:Vnější odkazy" jsou sice vtipné, zasmáli jsme se, ale už v tom nepokračujte. --Luděk 17:32, 4. 12. 2005 (UTC)

Lanthanoidy a aktinoidy[editovat zdroj]

Díky za přidání článků lanthanoidy a aktinoidy. Zkuste se však podívat, jak nyní po úpravách jiných wikipedistů vypadá článek lanthanoidy a zkuste tak upravit i aktinoidy, právě tak se můžete naučit, jak mají vypadat články na Wikipedii. Žádný učený samozřejmě z nebe nespadl, věřím, že se to brzy naučíte. --Luděk 18:53, 4. 12. 2005 (UTC)

Licence obrázků[editovat zdroj]

Dobrý den,
Vážený kolego, vítám Vás a oceňuji, že jste se rozhodl věnovat část svého volného času rozvíjení naší Wikipedie. Při této příležitosti jste vložil také některé obrázky, u kterých byl velmi správně zmíněn jejich původ, ale nebyla u nich uvedena licence, která by měla umožnit jejich zveřejnění ve Wikipedii. Označil jsem je proto příslušnou šablonou. Jedná se o:

Mohl byste u nich informace o licenci doplnit? Pokud tak neučiníte, budou po uplynutí měsíce vymazaány. A to by byla škoda.
Informace a odkazy na další stránky o licencích a podobné problematice lze najít na Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. V případě nejasností se neváhejte zeptat. Těším se na Vaše další příspěvky a přeji Vám hodně pozitivních zkušeností při práci na tomto projektu. --Beren 11:49, 20. 12. 2005 (UTC)