Diskuse s wikipedistou:Saisa

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele David V. v tématu „Břetislav Nový

Obrázky[editovat zdroj]

Ad obrázky: Je zde celkem dost striktní politika dodržování autorských práv. Obrázky, které autor neuvolnil pod nějakou svobodnou licencí, sem dávat nelze. raději to píšu dopředu, abych Vám šetřil případné zklamání. --Postrach 12:48, 19. 3. 2007 (UTC)


Obrázky z jiných verzí:[editovat zdroj]

Do cs wiki jdou kromě místních obrázků vkládat jen obrázky z commons. To je jakési společné úložiště. --Postrach 11:46, 21. 3. 2007 (UTC)

Když už jsem u toho: tyto obrázky z jiných verzí je nutno nahrát znova budď na českou Wikipedii nebo na commons (lepší), pak je lze v obou případech použít i zde. -jkb- (cs.source) 11:53, 21. 3. 2007 (UTC)

Babička a Němcová[editovat zdroj]

Pro vkládání plných textů je k dispozici projekt wikisource. Co se týče předělávání článku, tak to, že kdokolib může článek předělávat, je princip wiki. Pokud je článek předělán k horšímu, někdo zasáhne, ale určitě tu vložený text nezůstane netknutý. --Postrach 11:46, 21. 3. 2007 (UTC)

Zdravím do Ostravy. Náhodou si všímám, že se chcete pustit do Boženy Němcové. To je fajn, přeji mnoho úspěchů. Jenže hned ta další poznámka o digitalizovaném díle mne zaujala snad ještě víc. Pravděpodobně ještě neznáte sesterský projekt Wikisource, který je takovou knihovnou dokumentů a digitalizovaných textů, pokud jsou Public domain. Viz s:Hlavní strana, a zde pak např. stránku s:Božena Němcová - někdo již začal, ale jistě něco zbylo... Velice bychom přivítali, kdyby tam něco přibylo. V případě otázek se obraťe na někoho na Wikisourci - buď s:Uživatel:Milda a nebo na mne s:Uživatel:-jkb-. Tak zdravím, -jkb- (cs.source) 11:53, 21. 3. 2007 (UTC)

Břetislav Nový[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Břetislav Nový. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --David V. (diskuse) 10. 11. 2019, 10:12 (CET)Odpovědět