Diskuse s wikipedistou:Phospho-Rus

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Cheva v tématu „Grand Prix Španělska 2013

Podzemnik 9. 1. 2009, 21:24 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku NSU. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Horst 2. 2. 2009, 21:01 (UTC)

Ahoj, pahýl se přidá mnohem jednodušeji když napíšeš {{pahýl - Polsko}} nebo pahýl - cokoliv, lepší než to kopírovat.--Horst 26. 5. 2009, 17:14 (UTC)

Dobrý den, chtěl jsem se jen zeptat, proč jste nepoužil název Olava namísto polského. Jde o to, že málokdo ví, jak napsat speciální znaky. Navíc je český název v případě, že je známý a přirozený jako tady, očekávatelnější. Díky, 85.132.158.238 26. 5. 2009, 21:42 (UTC)

Také jsem narazil na důležitější problém - do shrnutí jste napsal, že jste vycházel z polské wiki, ale neuvedl jste příslušnou revizi článku, což je problém z hlediska licence GFDL a CC. Pro takové případy se využívá šablona {{Překlad}} a z hlediska licence je nutné ji vložit i s číslem revize. Díky za pochopení. 85.132.158.238 26. 5. 2009, 21:47 (UTC)

Odpověď: 1) Vůbec se nejedná o chybu, jen je to mírně v rozporu s pravidlem WP:Název článku, ale nic vážného. Článek lze přesouvat, pokud máte "odděláno" několik málo editací a "naslouženo" několik dnů.

2) Jak najít číslo revize je popsáno zde: Šablona diskuse:Překlad. Je to snadné - kliknete např. na historii článku, z kterého čerpáte, pak na konkrétní verzi, z které jste čerpal, a hledané číslo se ukáže v url řádku jako poslední. Díky a spozdravem 85.132.158.238 28. 5. 2009, 13:35 (UTC)

Děkuji za obrázky, které nahráváte do české Wikipedie. Chci Vás ale upozornit na existenci Wikimedia Commons, jež slouží jako centrální úložiště obrázků a dalšího multimediálního obsahu přístupné všem projektům. Má mnoho výhod, obrázky tam jsou kategorizované a lze je použít i v dalších jazycích, Vámi nahrané soubory tak budou užitečné stovkám tisíc dalších uživatelů po celém světě, nikoliv pouze českým čtenářům. Na Commons patří i obrázky opatřené českým textem nebo s českými popisky – často se stává, že jsou popisky přeloženy do dalších jazyků a obrázek je poté použit v dalších projektech po celém světě. Nahrávané obrázky samozřejmě musí mít vyřešena autorská práva.

Používání Wikimedia Commons není složité, je k dispozici český návod i české uživatelské rozhraní. Tamějšími správci jsou i někteří správci české Wikipedie, na které je možno se obrátit. Není třeba se ničeho obávat. Děkujeme za Vaši pomoc!--Podzemnik 12. 6. 2009, 18:00 (UTC)

A já bych měl poznámku k čerstvě nahranému obrázku Škoda 764 - myslím si, že tady dlouho nevydrží, protože nemá vyřešena autorská práva a svolení autora... Jiří Erben 13. 4. 2011, 17:30 (UTC)

Tomi Paci[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Tomi Paci. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Spock lone wolf 26. 6. 2009, 15:40 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, zdravím Vás do Turnova. Máte-li chuť a sílu, prosím přispějte dle svých možností k tvorbě a udržování portálu Křesťanství (případně třeba vytvořit samostatný článek o kostele na Hruštici). Také můžete:

  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes 5. 3. 2011, 23:00 (UTC)

Špatný infobox[editovat zdroj]

Dobrý den, v článcích SEAT Mii a Škoda Citigo (a možná v dalších) používáte zastaralý infobox Automobil. Aktuální se jmenuje Infobox automobil (s malým a) a probíhá ruční nahrazování starého infoboxu novým. Nevkládejte prosím do žádných článků starý infobox, přiděláváte tím práci někomu, kdo to bude muset předělat. Děkuji. Mohl by jste mi prosím říct, kde jste starý infobox našel? Snažíme se všechny staré návody odstranit aby už vznikaly nové články jen s novým infoboxem, ale asi se nám to nepodařilo úplně, protože stránky se starým infoboxem stále vznikají. Děkuji za odpověď. Honza chodec 12. 10. 2011, 18:36 (UTC)

Pozvánka na sraz wikipedistů[editovat zdroj]

Pozvánka na setkání wikipedistů

1. liberecký sraz se uskuteční
ve čtvrtek 24. listopadu 2011 od 17.30 hodin v (konkrétní místo bude upřesněno)
Všichni jsou srdečně zváni!

Pokud máte zájem, tak se zapište a stránku pro případné změny sledujte.

--Juandev 2. 11. 2011, 06:56 (UTC)

Škoda Superb[editovat zdroj]

Zdravím, to že je tam špatný obrázek ještě neznamenná že nepíšou o superbu, je to tam jasně napsané. Supebr 2. generace je na hraně mezi střední a vyšší střední třídou, ale sama Škoda ho presentuje jako vyšší střední. Odpovídá tomu i svojí větší délkou a šířkou a luxusnějším vybavením než v první generaci. http://www.automobilrevue.cz/rubriky/testy/skoda-superb-1-8-tsi-2-0-tdi-vlajkova-lod_38319.html (Jirka.h23 24. 2. 2012, 12:36 (UTC))

Grand Prix Španělska 2013[editovat zdroj]

Zdravím a prosím o kontrolu článku o Grand Prix Španělska 2013 - chtěla jsem vyzkoušet Content translation z es.wiki a o F1 nevím zhola nic, takže předpokládám, že tam bude spousta nesmyslů. Našla jsem Tě přes pár článků o tématu. --cheva (diskuse) 21. 8. 2016, 23:40 (CEST)Odpovědět