Diskuse s wikipedistou:Philipp2070

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Vojtěch Dostál v tématu „Thomas Rabe

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! --Mercy 6. 9. 2010, 10:10 (UTC)

Hello, I'm sorry, but we are not interested in contributions with machine translations. Such text have a very poor language quality and need to be completely rewritten. Please stop contributing with them. Thank you. Best regards --Mercy 15. 10. 2010, 07:56 (UTC)

Rakouská služba na památku holokaustu[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Rakouská služba na památku holokaustu. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wikipedista:BobM d|p 15. 12. 2010, 16:05 (UTC)

Holocaust Muzeum Houston[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Holocaust Muzeum Houston. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ioannes Pragensis 23. 12. 2010, 12:11 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Evropské centrum pro práva Romů. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ioannes Pragensis 30. 12. 2010, 10:21 (UTC)

Simon Wiesenthal Center[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Simon Wiesenthal Center. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Please do not add low-quality language texts here. It demands a lot of work of other volonteers to correct them. Thank you for understanding.--Ioannes Pragensis 31. 12. 2010, 11:07 (UTC)

ok

but if you tell me that it is false why do you don´t correct it yourself. is it human to delet something during anybody is trying to do his best? i´d like you to correct the false texts because everybody could say"oh this is false, let´s delete it" a lot of people are angry about that on wikipedia

Do not take offense, please, but I fear that your texts are often so bad that it would be easier to translate them once again than to correct them. I hate this type of work. We are all volonteers and are not paid for teaching Czech :-)
If you wish to help our Wikipedia, you are welcome, but I suggest you to start with tasks, which do not demand high language proficiency, e.g. adding categories or making small factual improvements. Or you can translate Czech articles into your native language, which is generally much easier. Best regards,--Ioannes Pragensis 31. 12. 2010, 11:40 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Montreal Holocaust Memorial Centre. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ioannes Pragensis 6. 1. 2011, 10:37 (UTC)

Dům odpovědnosti[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Dům odpovědnosti. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. Jirka O. 18. 1. 2011, 17:14 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Montreal Holocaust Memorial Centre. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ioannes Pragensis 25. 1. 2011, 16:35 (UTC)

Překlad článku z de[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za překlad článku Ernst Florian Winter. Pokud však překládáte článek z jiné jazykové verze wikipedie, doplňte do něj prosím šablonu překlad v tomto formátu: {{překlad|jazyk=de|článek=Ernst Florian Winter|revize=84643566}} Číslo revize zjistíte v historii překládaného článku. Návod je zde. Dodržíte tím licenční podmínky. Do článku Ernst Florian Winter jsem tuto šablonu již doplnil. Díky, hezký zbytek dne--Slfi 10. 2. 2011, 17:15 (UTC)

dekuji vam za informaci.

Braunauské dny soudobých dějin[editovat zdroj]

Neodstraňujte šablonu vyzývající k úpravě, pokud článek skutečně přeložen upraven. --Ragimiri 9. 4. 2011, 17:31 (UTC)

Laskavě nevkládejte článek opětovně ve stejně špatné jazykové kvalitě. Děkuji za pochopení. Gumruch 30. 4. 2011, 15:34 (UTC)

if you would be so kind please correct the mistakes. i would be very pleased. the project is very popular and important too in austria. we can´t allow, that this article would be deleted a second time. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Philipp2070 (diskuse)

Hello, the article seemed to be a machine translation of a poor language quality. The 14-days’ term for improvements had expired before the first deletion. Now I have inserted the page to Your sandbox, so you can ask someone to make language corrections before publishing. For example see our Embassy. Please undestand the rules and follow the instructions. --Gumruch 1. 5. 2011, 16:15 (UTC)

ok thanks

Charles M. Huber[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Charles M. Huber. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.
The template says in short that the information in this article do not fulfil the demands for an encyclopedic entry and should be deleted, if not improved within 7 days. As it had not been improved and enlarged in last 5 months with respect to the template "Improve", I am sorry but cannot do otherwise than paste this new template to the article in question. With regards--Feťour 6. 7. 2011, 08:31 (UTC)

It looks like now that, after colleague Okino had amended the article with additional information, the article will be preserved on cs Wikipedia, so no sweat, colleague. Regards--Feťour 7. 7. 2011, 22:12 (UTC)

Thomas Rabe[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Thomas Rabe. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit, nebo strojově přeložený text, který vyžaduje důkladnou jazykovou korekturu. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu, jež by tvořila ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda neupravené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Hello, thank you for adding the article Thomas Rabe. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --Vojtěch Dostál (diskuse) 3. 11. 2021, 10:28 (CET)Odpovědět