Diskuse s wikipedistou:Petr008

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie komerční odkazy (či odkazy na vaše soukromé stránky). Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu, ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování obsahu namísto přidávání odkazů je však samozřejmě vítáno. Děkujeme za pochopení. --Postrach 09:49, 11. 10. 2007 (UTC)

Protože na tomto externím odkazu je provozován i historický kalendář, hodlám z tohoto kaleńdáře uložit data i na Wikipedii k jednotlivým obcím v našem regionu, kam byl externí odkaz vložen. Bohužel to nejde udělat najednou v jedné minutě, ale předpokládám, že toto ukončím do konce týdne. Po tomto Postrachu :-D vzkazu však nevím, zda mám pokračovat.

Externí odkazy zde slouží k rozšíření informací o předmětu článku. Hromadně vkládané odkazy na stránky, zaplevelené reklamou, kde by bylo navíc informace k předmětu článku třeba nějakou dobu složitě hledat, jsou zde obecně nežádoucí. Pokud existuje nějaká stránka, věnovaná obsáhle třeba historii nějaké konkrétní obce, je odkaz (na tu konkrétní stránku) v článku o té obci samozřejmě vítán. Ale takhle ne. --Postrach 10:18, 11. 10. 2007 (UTC)


Ještě drobná nápověda k podpisu:

Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na ikonku Podpis a datum v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení. --Postrach 10:19, 11. 10. 2007 (UTC)

Děkuji za upozornění, zatím jsem Wikipedii využíval jen na vyhledávání a z několika svých webů, pokud mám čtenářům něco vysvětlit, odkazuji také na hesla ve Wikipedii. Je to určitě projekt, který si zaslouží podporu a propagaci. Snad si rychle přisvojím zdejší pravidla a nebudeme spolu muset do budoucna diskutovat o tom, jak vložit příspěvek nebo se podepsat. nejsem zde naposledy, takže zatím nashle a děkuji za informace. --Petr008 10:31, 11. 10. 2007 (UTC)

Nic se neděje. Každý jsme tu začínali s chybami. Podstatné je, že se z nich učíte. Posílám alespoň uvítací plakátek s odkazy na nápovědu:

--Postrach 10:40, 11. 10. 2007 (UTC)