Diskuse s wikipedistou:Petr.Falek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele Petr.Falek

--OJJ, Diskuse 7. 11. 2022, 17:17 (CET)Odpovědět

Zdravím a děkuji (pěkně).
Myslel jsem, že odkaz a uvedení stránky v Referencích postačí. Stejný text totiž byl na více webech a netuším kdo je autorem. Požádal jsem kontakt na Kudy z nudy, ale obávám se, že to bude marné.
Pro nás (dědice odkazu Miloslava Troupa) je důležitá spodní část textu, kde se hovoří o vybavení a výtvarném řešení po rekonstrukci kostela v 50. letech. Snažím se upozornit na práce Miloslava Troupa. Z jeho hesla jsem chtěl přejít na kostel v Pitíně, který nebyl zatím na Wikipedii založen. Popis výtvarného řešení totiž není nikde jinde popsán. Můžete smazat prozatím tu úvodní část a ostatní nechat. Nebo to mohu udělat sám? Dalo mi to dost práce a nechci o to přijít.
Děkuji za radu, Petr Falek --Petr.Falek (diskuse) 7. 11. 2022, 17:59 (CET)Odpovědět
Ještě jednou zdravím.
Od Kudy z nudy jsem dostal obecnou odpověď, která se žádostí o získání autorského souhlasu nebo získání odkazu na autora vůbec netýkala. Proto jsem se rozhodl opravit úvodní část, popsal vše svými slovy, ponechal fakta a data. Vynechal nepodstatné. Jak jsem psal výše jiné informace jsem nikde nezískal, protože se článek opakuje.
Víte že jsem nováček, je mi 66 let a už mi to občas jde hůř. Ne vše pochopím hned a správně. Tak snad nebyla moje práce zbytečná. Petr Falek --Petr.Falek (diskuse) 7. 11. 2022, 19:37 (CET)Odpovědět