Diskuse s wikipedistou:Opravitel

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Marek Koudelka (diskuse) 23. 9. 2014, 13:50 (UTC)

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, odůvodněte prosím své počínání ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Harold (diskuse) 23. 9. 2014, 14:00 (UTC)

Robert Poch[editovat zdroj]

Upozorňuji, že pokud máte na předmětu článku osobní zájem, tak mazání negativních informací z jeho diskusní stránky, kde lze v rámci WP:DS diskutovat o lecčem, i pokud to není podloženo zdroji (od toho diskusní stránky existují – aby se některé informace vyjasnily, doplnily, ozdrojovaly, apod.), je klasický střet zájmů. Prosím vyvarujte se toho, v opačném případě by muselo přijít na řadu další zablokování. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 23. 9. 2014, 14:21 (UTC)

Omlouvám se na unáhlené zablokování, ale opakuji, že některé vaše kroky byly nevhodné. Jak jsem nyní zjistil, na WP:DS se výslovně píše, že diskusní stránka nemá sloužit jako odkladiště textů, které z různých důvodů v článku nejsou. Z toho důvodu jsem onu rozsáhlou tabulku z diskusní stránky odstranil a váš účet odblokoval, protože věřím, že nyní již nebudete provádět editace, které by bylo nutno vracet. Díky. --Harold (diskuse) 23. 9. 2014, 14:29 (UTC)

Pane Harold, Děkuji Vám za omluvu.