Diskuse s wikipedistou:Mucidl

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele OJJ v tématu „International Age Rating Coalition

Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 8. 12. 2012, 12:37 (UTC)

Akatizie[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Akatizie. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 8. 12. 2012, 12:37 (UTC)

Vzkaz pro autora[editovat zdroj]

Zdravím,

povšiml jste si tohoto vzkazu?--Juandev (diskuse) 6. 6. 2013, 07:40 (UTC)


Zdravím, ani jsem si toho nepovšimnul, až na mé stránce. Tu diskusi ne wikipedii nějak nepobírám, proč je to tak zmatené. Proč se jedna diskuse nepíše na jedno místo, ale na místo toho střídavě na různé stránky.
Chtěl jsem jen poskytnout nějaké informace, vztahující se k jedné Vaší Editaci (wikipedista Linn) a ted diskuse pokračuje na stránce wikipedisty Juandev, zvláštní :-) Mucidl (diskuse) 6. 6. 2013, 14:15 (UTC) Přesunul z Diskuse s wikipedistou:Juandev#zdravím. --Juandev (diskuse) 6. 6. 2013, 16:31 (UTC)

No diskuse se vede tam, kam ji kdo vloží. Já mám také rád diskusi na jednom místě. Nyní diskutuji s Vámi a proto diskutuji na Vaši diskusní stránce. Proto jsem Váš diskusní příspěvek zkopíroval zpátky sem. Očekával bych, že vy tady kliknete na editovat a odpovíte mi tady - ať v tom není bordel.

Ale abych se vrátil k tomu proč se na Vás obracím. Povšiml jsem si, že nevíte, kde diskutovat. Na Wikipedii jsou v podstatě "jen" 3 stránky, kde se vede diskuse. Pokud diskutujete nad předmětem či tvorbě článku, diskutujete na "diskusní stránce článku". Tzn. pokud jste chtěl diskutovat k článku Antipsychotikum, pak jste svůj příspěvek měl umístit sem: Diskuse:Antipsychotikum. (Na tu stránku se dostanete tak, že vedle záložky článek, kliknete na záložku Diskuse). Člověk, který ten článek také editoval ho má často "ve sledovaných". Každé ráno otevře Wikipedii a klikne na "Sledované stránky" - zjistí, že na diskusní stránce Antipsychotikum je změna a přečte si Váš příspěvek. Případně klikne na editovat a na Váš příspěvek odpoví.

Případně, když neřeším obsah článku, ale komunikuji s editorem (což je tento případ), pak diskutuji na jeho diskusní stránce. Na tu se dostanu tak, že kliknu na záložku Diskuse napravo od záložky Uživatelova stránka. Při založení nového příspěvku pak kliknu na + a napíši svůj vzkaz. Vám se pak při přihlášení k Wikipedie objeví oranžový pruh, že máte nové zprávy a můžete mi tu odpovědět tak, že kliknete na editovat

Třetí místo pro diskusi jsou komunitní stránky jako Wikipedie:Potřebuji pomoc nebo Wikipedie:Pod lípou, kde se řeší obecná témata s velkým počtem editorů.--Juandev (diskuse) 6. 6. 2013, 16:31 (UTC)

Děkuji. Hned v tom mám více jasno. Jen s těmi sledovanými stránkami to mám jinak. Už se na to nedívám, protože jsem měl mezi sledovanými moc věcí a začal jsem používat RSS. Vy abyste se dozvěděl odpověd, tak jste si mou stránku dal nejspíše mezi sledované, ale v případě že už se mnou nekomunikujete, tak budete dostávat spoustu pro vás zbytečných informací z komunikace mezi mnou a jinými wikipedisty. Toto se mi na systému nelíbí. Jediné dobré řešení by bylo, kdybyste mohl sledovat jen tu sekci ve které se mnou komunikujete a ignorovat všechny ostatní sekce. Jinak vás to zahlcuje příliš informacemi.– Tento nepodepsaný komentář přidal uživatel Mucidl (diskusepříspěvky) 8. 6. 2013, 22:42‎

Ano to je částečně pravda. Vy si ale můžete určit, které stránky budete sledovat nebo zmenšit seznam sledovaných stránek. S tím sledováním sekcí této stránky ale máte pravdu. Je to špatně. Já jsem tu onehdá začal používat systém, který umožní sledovat jen sekce, ale byl jsem jinými editory "napaden" a poslán někam - tak už to nedělám.--Juandev (diskuse) 9. 6. 2013, 06:25 (UTC)

International Age Rating Coalition[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku International Age Rating Coalition. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 1. 3. 2021, 08:19 (CET)Odpovědět