Diskuse s wikipedistou:Milan Bendl

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Milan Bendl v tématu „Wikipedie není místo politického boje

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! -- Mercy (|) 3. 9. 2009, 13:23 (UTC)

Wikipedie není místo politického boje[editovat zdroj]

Dobrý den, chtěl bych Vás upozornit na to, že Wikipedie není místem politického boje ani propagace. Nicméně Vaše editace zatím tak vypadají. Pomozte radši s doložením všech tvrzení věrohodnými zdroji. Vaše odstraňování šablony možná hledáte jsem navrátil do původního stavu. Vaše logika je zde špatná. Tato šablona má technickou funkci.--Juan de Vojníkov 23. 12. 2009, 12:39 (UTC)

Vážený pane kolego. Jakožto výrazně zkušenějšímu wikipedistovi jsem Vám v této věci ustoupil, jak však dnes sám vidíte, čas dal za pravdu mně. Skutečnost byla taková, že aktem politického boje na wikipedii bylo umístění této šablony a nikoli její odstranění. Tak, jako článek o kokakole nezačíná šablonou možná hledáte Pepsi, článek o ódéesce nezačíná výčtem všech pofidérních pidistran, v jejichž názvu je slovo demokratická, tak ani článek o Straně zelených nemá začínat odkazem na nějaký trucpodnik na jedno použítí, jehož encyklopedický význam pohasne týden po prohraných volbách.Milan Bendl (diskuse) 1. 10. 2015, 13:58 (CEST)Odpovědět

Díky za úpravy do aktuální stavu jako je tato, ale možná by bylo lepší, kdyby v článku nebyl zmíněn jen aktuální stav, ale i jak tomu bylo v minulosti. Pro někoho, kdo se zajímá o historii strany by to mohlo být zajímavé. --Dezidor 23. 12. 2009, 15:57 (UTC)