Diskuse s wikipedistou:Kohelet2

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 lety od uživatele Blahma v tématu „Napravené neúmyslné copyvio

Dobrý den, pokud tento účet nepatří k účtu Wikipedista:Kohelet, změňte si prosím Wikipedie:Uživatelské jméno. Děkuji. S pozdravem --15. 2. 2014, 12:40 (UTC), Utar (diskuse)

Patří, bohužel je to spojeno s novým systémem centrálního přihlašování, kdy nemůžu mít na různých jazykových verzích Wikipedie účty s odlišným jménem..--Kohelet2 (diskuse) 15. 2. 2014, 12:59 (UTC)
Snad naopak ne? Že na jinojazyčné Wikipedii je jméno Kohelet už zabráno. Proč by nemělo být možné mít na různých jazykových verzích Wikipedie účty s odlišným jménem? Proč by za účtem Kohelet na cswiki a třeba Kohelet2 na enwiki nemohla být jedna osoba? --15. 2. 2014, 14:09 (UTC), Utar (diskuse)
Pochopitelně to možné je, ale ne najednou v jednom prohlížeči. Změny proběhly asi před půl rokem. Zjednodušeně - celá Wikipedie se teď bere jako jedna stránka s jediným centrálním účtem, není možné mít účet jenom na jedné jazykové mutaci. U mě je situace komplikována tím, že na en wiki mě zabanovali a ban se dočasně vztahuje i na IP, ze které se účet přihlašuje, takže jsem si musel udělat účet nový, pokud nechci mít permanentně zabanovanou IP adresu. Ban samozřejmě není má vina, tamní neomarxističtí modi jsou nechvalně proslulí umlčováním nepohodlných názorů.--Kohelet2 (diskuse) 15. 2. 2014, 14:44 (UTC)

Napravené neúmyslné copyvio[editovat zdroj]

Informuji, že jsem byl nucen přepracovat vaše příspěvky do článku Exploze panelového domu ve Frenštátě pod Radhoštěm, protože celé odstavce se skládaly z vět doslovně zkopírovaných z novinových článků (byť citovaných), což je nepřijatelné a bez přepracování do podoby, kdy se vlastními slovy ze zdrojů čerpají pouze informace (tedy nikoliv přesné formulace), by bohužel většina článku zřejmě musela být smazána – což by ale u takto významné události byla velká škoda pro náš projekt. Prosím vás příště o větší obezřetnost při nakládání se zdroji. S pozdravem --Blahma (diskuse) 27. 2. 2015, 11:47 (CET)Odpovědět