Diskuse s wikipedistou:Klokanek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítám Vás mezi redaktory svobodné encyklopedie. Do začátku bych Vám poradil více využívat tlačítko Ukázat náhled, méně jednotlivých editací usnadňuje ostatním sledování posledních změn. Těšíme se na spolupráci! Egg 22:58, 3. 8. 2005 (UTC)

Ahoj, Klokanek. Doufam że rozumis anglicky: I just added a picture of Bohumil Hrabal's tomb to Commons. It's an old pic and I forgot where exactly the cementary is. I'm sure you know it where it is. {Można viś kde je hrbitov na kterem je hrabalov hrob? - bylo to v ćestine? pic - pl:Wikipedysta:Mohylek

Onehdy jsem to přehna...[editovat zdroj]

l. Jak jsi psal ke Špěnělské synagogaze, tak se omlouvám. --Juan de Vojníkov 12:13, 16. 4. 2006 (UTC)

Jeroným Klimeš[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Jeroným Klimeš, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Wespecz 7. 9. 2010, 15:23 (UTC)

Fotky Temelína[editovat zdroj]

Můžete se, prosím, vyjádřit k tomuto? Díky. --ŠJů 9. 6. 2011, 14:00 (UTC)

Ahoj, v reakci na odpověď na NS. Bude potřeba poslat e-mail do WP:OTRS, předepsaný vzor je obsažen na stránce, doplň tam 4 fotky/soubory, které uvolňuješ pod svobodnou licencí, pak bude šablona OTRS vložena k souborům na Commons. --Kacir 11. 6. 2011, 10:41 (UTC)
Dodám, druhá možnost, která mě napadá, je požádat (české) správce na Commons, ať soubory smažou a ty je pak nahraješ jako vlastní dílo. --Kacir 11. 6. 2011, 11:24 (UTC)
Už jsem poslal ten potvrzující mail. Tak snad to proběhne. kdysi mi už nějakej mail s žádostí o potvrzeníi došel, ale nějak jsem se tím nedokázal proklikat. --Klokanek 11. 6. 2011, 11:33 (UTC)
Tak bohužel to nechtěli pod non-commercial licencí, takže to smazali. Hm, škoda. --Klokanek 12. 6. 2011, 09:38 (UTC)