Diskuse s wikipedistou:Jaro~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

nahrávat obrázky bez licence na commons rozhodně není dobrý nápad. To už spíš tady se toleruje označení jako fair use, (stejně jako na en) i když to není dobře podle českáho řádu, ale servry jsou t.č. na Floridě :)) Jinak licence se označuje pomocí šablon (to jsou ty slova upostřed složených závorek {{ }} Wikipedie:Popisky licence souborů, které jsou stejné jako na en a zobrazí se při editaci souboru obrázku. (tzn na stránce obrázku, editovat stránku a tam je šablona), i když všechny šablony tu ještě nejsou.

v češtině se ticíce oddělují mezerou a ještě bych si při překladu z en dával pozor na velká písmena, obvykle se u víceslovných názvů píše jen první písmeno velké a u válek začínajících číslovkou ani to.

odkazy na cs verzi se vesměs pro lenost dávají jen na en a tam si je různí roboti můžou, ale nemusí najít.

ten druhý dotaz jsem nepochopil, v čem je problém?

--Li-sung 10:36, 16. 7. 2005 (UTC)

názvy území[editovat zdroj]

Vážený kolego. V češtině je odjakživa "Šlesvicko", nikoliv "Schleswigsko", dále je v češtině Poznaňsko, nikoliv provincie Poznaň, také má být Mazursko a Varmie. --Kirk 11:18, 16. 7. 2005 (UTC)

Obrázky bez uvedení zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den, jelikož byla prodiskutována nová politika ohledně obrázků a obrázky bez základních údajů budou po 30 dnech mazány, prosím o doplnění informace o původu a licenci k Vámi nahranému obrázku

Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťe se na mne, rád Vám pomohu. Děkuji. Vrba 00:44, 23. 12. 2005 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:32 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:03 (CEST)