Diskuse s wikipedistou:Jaromír Lenoch

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Dezidor 19:24, 21. 1. 2007 (UTC)

subpahyl[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Chrastová Lhota. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Vrba 22:16, 22. 1. 2007 (UTC)

Ok, až budu mít více času, nebudu psát z hlavy ale s podklady, zatím teda budu doplňovat chybějící, nikoli je zakládat.--Jaromír Lenoch 19:58, 26. 1. 2007 (UTC)

Encyklopedický styl[editovat zdroj]

Snažte se při přispívání do Wikipedie držet encyklopedického stylu a nezaujatého pohledu. --Li-sung 13:10, 13. 2. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Chrastová Lhota. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Vrba 22:13, 27. 3. 2007 (UTC)

Dobrý den, prosím, přečtěte si článek obec a vesnice a neoznačujte nadále místní části jako obce [1], když jimi nejsou. Lidem se to často plete, ale kde jinde by mělo být správné názvosloví, když ne v encyklopedii? Vanessa 15:11, 29. 10. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Toulovcovy maštale. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Postrach 12:47, 18. 1. 2008 (UTC)

Koclířov[editovat zdroj]

Zdravím, kolego. Je sice pravda, že minimálně do roku 1948 byl celý katastr Koclířova vždy v Čechách, jenže to se v dobách komunismu změnilo. Stačí se podívat na podrobné mapy na mapovém portálu ČR a člověk zjistí, že za komunismu soudruzi začlenily do koclířovského katastru také moravskou část osady Hřebeč. Tato osada byla původně rozdělená zemskou hranicí mezi Moravu a Čechy, a česká část osady patřila podle map ze druhého vojenského mapování (kde jsou zakreslené i obecní hranice) do katastru Koclířova, zatímco moravská část patřila do katastrálního území Moravská Kamenná Horka. Tudíž se mýlíte a pravdu mám já. V tom článku jsem psal o katastru obce v současných hranicích, nikoliv o katastru jak existoval do roku 1948. To by taky mohli někteří tvrdit, že Jihlava je čistě moravské město, jenže to od dob komunismu již neplatí a v současné době zasahuje i do Čech. --Kirk 17:48, 8. 3. 2008 (UTC)

Boršov a jiné případy[editovat zdroj]

Vážený kolego, Boršov není obcí, ale částí města Moravská Třebová. Proto o něm nelze mluvit jako o obci. A v případě těchto nesamostatných sídel se používá jiný infobox, kterým je infobox sídlo. Rovněž je zcela zbytečné do takových článků vkládat navigační šablony okresů --Kirk 17:51, 8. 3. 2008 (UTC)

odkaz na soupispamatek_com[editovat zdroj]

Ahoj, doufám, že to není planý poplach, ale můj ESET mi hlásí na www_soupispamatek_com vir HTML/Iframe.B.Gen . Podívej se prosím na to. Ve článku Soupis památek jsem to zatím stopnul [2]. Zdraví --Gampe 10. 11. 2009, 04:24 (UTC)

Já Ti s tím bohužel neporadím, obrať se na někoho, kdo se v tom vyzná. To dělají SW roboti, kteří někde přišli k přístupu na Tvé stránky. Nám byly takto opakovaně zavirovány firemní stránky, až jsme museli kompletně změnit přístupová hesla. --Gampe 19. 11. 2009, 04:57 (UTC)

díl XLV. Broumovsko[editovat zdroj]

Abych Ti nepsal jen jobovky: mám dost luxusně naskenované Broumovsko (po rozebrání a před svázáním, takže žádné zkreslení a tak). Pokud ho ještě nemáš, rád Ti ho pošlu (jsou do 2 CD nebo 1 DVD). Do wikizdrojů to ještě 3 roky nemůže, tak ať je to přístupné alespoň někde jinde. zdraví--Gampe 24. 11. 2009, 09:25 (UTC)