Diskuse s wikipedistou:Honza365

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte[editovat zdroj]

Koukám, že svědomitě vyplňujete shrnutí editace a používáte náhled, na nováčka dobrá práce ;-) --Japo ¿ 12:26, 27. 10. 2006 (UTC)

Pahýly?[editovat zdroj]

Ahoj Honzo! Vítej ve Wikipedii. Chtěl bych se zeptat, jaké informace ti schází v článku Kamenohorský buk, že jsi do něj doplnil šablonu pahýlu? --Adam Hauner 13:08, 26. 11. 2006 (UTC)

Ahoj Adame. Článek Kamenohorský buk jsem jen tak prolítnul očima a po důkladném přečtená jsem zjistil, že v tomto článku už snad není ani nic na doplnění. Takže ten pahýl jsem zrušil. Jediné, co by se snad k tomu článku dalo doplnit je fotka stromu. Ale pochybuji, že takovouto fotku nalezneš na Wikipedia Commons a nevím, jestli by tento strom někdo mohl vyfotit.--Honza365 17:09, 27. 11. 2006 (UTC)
Díky za odpověď. Určitě jej vyfotím, jen co se k němu někdy vypravím, je totiž krásný. --Adam Hauner 21:52, 27. 11. 2006 (UTC)

Správce Danny B.[editovat zdroj]

Ahoj, při hlasování o potvrzení práv správce pro wikipedistu Dannyho B. jsem si všiml nejen tvého hlasu pro. V Dannyho zdůvodnění jsem našel především nesmírné množství sebepochvalných bodů, ale oproti tomu jediný nenápadný odkaz chyby. Ten vede na stránku žádosti o komentář, kterou si Danny napsal sám podle svého pohledu. Kdybych neznal situaci, měl bych skutečně dojem, že Danny B. po půl roce svého správcovství skládá účty. Ale v Dannyho zdůvodnění chybí zmínka o tom, že byl po svých činech k potvrzení práv správce několika wikipedisty vyzván, nebo zmínka o běžící arbitráži ve věci zneužití správcovských práv právě Dannym B.. Rád bych tě proto poprosil o důkladné zamyšlení, zda Danny B. pro svou činnost skutečně potřebuje správcovská práva. Dělá spoustu užitečného, ale zároveň je mu řada věcí vytýkána.

Pokud bys po svém zamyšlení změnil názor, můžeš hlas do konce hlasování změnit, stejně tak se můžeš hlasování zdržet v případě nejistoty. Nebudu mít problém, pokud se přesto rozhodneš hlas pro Dannyho B. zachovat. S pozdravem --Adam Hauner 22:29, 28. 12. 2006 (UTC)

Nezapočítání hlasu[editovat zdroj]

Dobrý den, ráda bych Vás upozornila, že Váš hlas v hlasování Wikipedie:Žádost o práva správce/Danny B. (potvrzení) nebyl dočasným byrokratem uznán jako platný. Ne, chybu v tom, že byste nesplňoval(a) pravidly dané nároky na hlasujíci nehledejte, samozřejmě je splňujete. Uživatel Zirland se zkrátka rozhodl, že Váš hlas je oproti ostatním hlasům méněcenný. Jediný důvod daným pradidly pro škrtnutí hlasu je podezření z manipulace hlasování, což o Vás tím pádem Zirland, v případě, že neporušuje pravidla jinak, prohlašuje.

Doufám, že i přes tuto zjevnou urážku Vaší osoby zachováte české Wikipedii věrnost. To, co se stalo je mi líto. --KláraK 14:03, 21. 1. 2007 (UTC)

(Urgentně) upravit[editovat zdroj]

Co kdyby ses místo hromadného vkládání šablon {{Upravit}}, resp. {{Urgentně upravit}} pokusil ty články sám upravit? Nemyslíš, že by to bylo užitečnější? Zanatic ʡ 10:51, 10. 2. 2007 (UTC)

Moc tě prosím, zkus taky někdy něco sám upravit místo rozhazování šablon, čas na to zjevně máš. Bude to užitečnější jak pro Wikipedii, tak pro tebe, abys třeba pochopil, že ne všechno, na co hodíš šablonu, je jí skutečně odpovídající. Díky. Zanatic 16:01, 4. 3. 2007 (UTC)

ŽÁDOST[editovat zdroj]

Posli mi prosím ty šablony --Frgot 14:22, 28. 2. 2007 (UTC)


Vzal sem na vědomí tvoji připomínku ohledně mého subpahýlu (Black Sabbath Vol. 4) a docela dost sem to rozšířil. Nemoh by ses na to mrknout a dát tomu alespoň statut pahýlu?--Parchant Péťa 21:48, 2. 3. 2007 (UTC)

Šablona Experimenty[editovat zdroj]

Při našem společném boji proti vandalství v článku Kočka domácí jsem si všml, že do diskusní stránky uživatele přidáváš tuto šablonu v HTML kódu. To není potřeba: stačí napsat {{experimenty}} , {{experimenty2}} nebo {{experimenty3}} . --Harold 13:53, 3. 3. 2007 (UTC)

Magnetooptický disk a jeden vámi otrávený nováček[editovat zdroj]

Dobrý den!

Jeden můj známý se před nějakou dobou pokusil vytvořit svůj první článek pro Wikipedii (viz Magnetooptický disk). Vy jste ovšem jeho první pokus označil nálepkou "úpravy", což jej odradilo natolik (nevěděl si s tím rady, protože měl dojem, že už článek vylepšit nelze), že se od té doby o žádný další článek či jednotlivou editaci nepokusil. Radil jsem mu tenkrát, že se Vás má zeptat zde, ale on jenom položil takový nesmělý dotaz na diskusní stránce článku. Proto vás žádám, abyste se alespoň obtěžoval mu na ten dotaz odpovědět a konkrétně sdělit, v čem podle vašeho názoru ten článek potřebuje úpravy. Osobně se, ale domnívám, že na první článek je to velice slušný výkon a naopak se nedomnívám, že by bylo nutné jej označovat danou šablonou (pravda, jsem v dané oblasti naprostý laik, takže mi možná něco podstatného uniklo). Zatím jste ovšem svou nálepkou pouze otrávil jednoho možná nadějného uživatele, tak se alespoň pokuste zachránit co se dá a odpovězte mu, prosím! V opačném případě budu nucen předložit celou věc jako žádost o stanovisko komunitě, protože se mi váš přístup v této věci naprosto nelíbí! Martin Šanda 19:19, 4. 3. 2007 (UTC)

Urgentně upravit[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Zabiják. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Vrba 00:18, 7. 3. 2007 (UTC)

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --Nolanus C E 19:31, 17. 4. 2007 (UTC)