Diskuse s wikipedistou:Gonor

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Horst 13. 1. 2010, 16:00 (UTC)

Odstranění šablony[editovat zdroj]

Pane kolego, i když tato poznámka je nyní trochu pasé, nemohu si ji odpustit: myslíte si, že Váš článek odpovídal (odhlédnu od možného porušení autorských práv) úrovni, o kterou se tu snažíme, a proto jste odstranil šablonu Upravit, kterou jsem do článku umístil?
Díky --Jarba 13. 1. 2010, 16:05 (UTC)

Subpahýl[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Elektrïck Mann. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. Kromě toho je článek napsaný opět stylem přímo úděsným. Prosím, pište články v celých větách, nikoliv jen v heslech. Vašim článkům také chybí zdroje.--Jarba 13. 1. 2010, 16:18 (UTC)

FK JRD Víťazný február Telgárt[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku FK JRD Víťazný február Telgárt. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --K123456 12. 3. 2010, 17:12 (UTC)

Karel Jerie[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Karel Jerie. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 12. 3. 2010, 17:40 (UTC)