Diskuse s wikipedistou:Dupor~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vaši vložku do článku šestidenní válka jsem revertoval, prosil bych návrat jen s ozdrojováním. Dále bych podotkl, že do článků se nepodepisujeme. Těším se na další spolupráci. Cinik 16:32, 2. 12. 2006 (UTC)

1) píše se do diskuse, ne na osobní stránku
2) pokud nejste slavná osobnost či jste nenmapsal úspěšnou knihu, máte víceméně smůlu Cinik 07:49, 7. 12. 2006 (UTC)

To "Cinik", je to náhoda, nebo moto? Zamyslete se! Jeden slavný člověk má daleko více důvodů manipulovat dějiny, než jeden obyčejný Honza. A já jsem tímto Honzou hrdý. Nikdy jsem nebyl v žádné straně, žádné organizaci, která touží po moci a teď ke sklonku života chápu, jak se dějiny manipulují. Viděl jsem v universitních knihovnách žiletkou vyřezané stránky právě tam, kde jsem hledal zakopaná fakta. Jediný motiv, zde spolupracovat je, aby se to více nedělalo. Dupor 07:54, 8. 12. 2006 (UTC)

Nevím, jestli si rozumíme, Cinik naráží na dvě pravidla Wikipedie: Wikipedie:Žádný vlastní výzkum a Wikipedie:Ověřitelnost. --Luděk 08:02, 8. 12. 2006 (UTC)

A mě jde právě po prožití komunismu, který se zakládal na monopolu na pravdu, na stváření pravdy, která je založena demokratickým způsobem, t.j. ne od mocnářů, kteří mají exkluzivní přístup k archivům. Aby jsme si právě rozumněli: Když jsem na geologické průmyslovce 1960 maturoval, tak nás ředitel, Dr.Theodor Novák, bývalý profesor Karlovy university (komunisty kvůli nečlenství v KSČ degradován) uvěřoval, že nám byly vysvětleny všechny přírodoslovné teorie. Já jsem tehdy protestoval: "Není pravda. Teorii relativity jste nám nevysvětlili." Dr. Novák: "Pravda. Ale tuto teorii rozumí necelých 100 osob na světě (v té době to byla pravda). A mě se zdá, že se logické vysvětlení příčí Darwinově teorii. Jestliže je čas čvtrtá dimenze prostoru, tak nemůže být její průběh lineární. A Darvinova teorie cementovala linearitu času. Ostatně, Darwin se svého času 1876 opíral, aby se jeho teorie stala doktrínou. Na společných jednáních anglické a francouzské akademie se v letech 1874-76 dojednávalo o ustanovení universální teorie o vzniku světa, která by vzala Vatikánu monopol na tuto. Do té dvoutřetinové většiny, která byla stanovena k usnesení došlo po několika hlasováních a možná i podplácováním jednotůivých senilců." Dnes se na žádné fakultě, či knihovně nenajdou stopy o této akci. A proč by? A vycucal si to pan Novák, anebo já z prstu? Dupor 15:16, 8. 12. 2006 (UTC)

Podpis v článcích[editovat zdroj]

Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na ikonku Podpis a datum v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení. --Japo ¿ 17:31, 19. 12. 2006 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:28 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 04:59 (CEST)