Diskuse s wikipedistou:CYBERDEMON

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Zdravím, a přeju spoustu zdařilých editací. ;) — Jagro 28. 8. 2009, 21:23 (UTC)

Zlepšovák[editovat zdroj]

Ahoj, koukám, že dost revertuješ poslední dny, což je super, díky ti za to. Nicméně ti chci případně poradit zlepšovák. Pokud narazíš na nějakou IP, která dost ničí stránky, nebo například ničila jednu, klikni si v posledních změnách na číslo té IP a podívej se na všechny její editace, jestli nemá ten den nějaké další stále aktuální. Často taková IP zničí více článků a takle se to dá snadno najít a pak rychle všechno revertovat. Pomůže to, že pak nám bude procházet méně vandalských útoků. Díky ti a ať se daří v dalším boji se školními vandaly :) --Chmee2 19. 5. 2011, 09:46 (UTC)

Ahoj, děkuju za radu. Konečně jsem se naučil ty reverty, tak už nečekam kdo zkušenější se na to vrhne. Zkusim to podle tvojí rady :) --CYBERDEMON 19. 5. 2011, 10:05 (UTC)

Ahoj, taky bych měl drobnou připomínku. Když najdeš text porušující autorská práva, tak ho prosím odmaž (prostě ho nahraď šablonou {{copyvio}}), ať je dostupný jen v historii. Taky je potřeba ho zapsat na stránku Wikipedie:Porušení práv/Články zřejmě porušující autorská práva, jak je uvedeno v šabloně. Ale díky za kontrolu článků, jen tak dál. :-) --Harold 20. 5. 2011, 21:21 (UTC)

Vyznamenání - Nováček[editovat zdroj]

Gratuluji!

Ahoj, za dosažení 200 editací a měsíc editování Ti tímto uděluji Vyznamenání za věrnost Wikipedii, stupeň Nováček (ale patří Ti už od 18. 05. 2011, viz Dannyho nástroj). Přeji mnoho dalších úspěšných editací --21. 9. 2011, 15:42 (UTC), Utar
P.S.: Kdybys potřeboval s něčím poradit při té přestavbě DarkOrbitu, ozvi se.

Ahoj, děkuju za vyznamenání :) Když budu potřebovat poradit určitě se ozvu. DarkOrbit se poslední dobou nějak rychle rozrůstá a i já jako velmi aktivní hráč se v tom všem občas ztrácím. V článku jsem ale narazil na několik věcí, které se už stihly ve hře změnit a tak jsem se rozhodl na tom trochu zapracovat :) Prozatím bych se zeptal snad akorát na tu část se seznamem lodí. Když jsem to pročítal, tak mi to přišlo lehce zaujaté-z popisu mi jasně vyplynulo, že nejlepší loď je jen jedna a ostatní jsou při setkání s ní k ničemu. Kdybys mi mohl tedy napsat jestli to vidíš stejně nebo to mam trochu poupravit a něco udělat s tím srovnáním lodí. Děkuju --CYBERDEMON 21. 9. 2011, 20:43 (UTC)

Čus, jestli to zavání nějakým vlastním výzkumem, která loď je lepší, tak pryč s tím, nech tam jenom objektivní porovnání vlastností. Subjektivní srovnání, ani svoje :), tam nedávej. Jo a jak jsem ten článek prolítl očima, hlavně to všechno zdrojuj. Zdravim, — Jagro 22. 9. 2011, 00:10 (UTC)
Čau, zatim se mi zdá, že zdrojem bude asi hlavně DO bible, kterou píšou ti nejpověřenější z DarkOrbitu. Tak to přidam hned jak to dopíšu. A během večera se pokusim dát dohromady pár screenshotů ať to vypadá líp. Každopádně u těch lodí to poupravim na nějaký jejich základní popis. --CYBERDEMON 22. 9. 2011, 06:18 (UTC)