Diskuse s wikipedistou:Brinn

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Nadvšenec v tématu „Učeň

Dobrý den, díky za hlídání posledních změn. Velice rychlý rozjezd na nového editora… nebo jste snad jen změnil/a přezdívku? S pozdravem --27. 5. 2012, 21:05 (UTC), Utar (diskuse)

Jak se to vezme. Ale znáte to, kdo rychle začíná, ten taky rychle končí. --Brinn (diskuse) 28. 5. 2012, 01:15 (UTC)

Smazání reference[editovat zdroj]

Dobrý den. Mohl byste mi vysvětlit, proč jste smazal referenci dokladující v hesle Duchcov prvního rektora vratislavské univerzity?--Beregund (diskuse) 23. 6. 2012, 11:08 (UTC)

Dobrý den. Mohl. I když je to vidět v historii. Tedy, šlo o to, že Reference mají být nad Souvisejícími články a když jsou tyto v takovém stavu, v jakém jsou, tedy že vlastně nejde o Související články, ale o seznam významných osobností Duchcova, tak ta reference pak není zobrazena. Můžete vyzkoušet pohledem do historie. Pokud by Vám šlo o to ji zachovat, asi by bylo dobré tyto „Související články“ zapracovat do článku jako Seznam významných osobností. Určitě to zvládnete. --Brinn (diskuse) 23. 6. 2012, 11:13 (UTC)
Díky. Jen si myslím, že z historie to vidět není a spíše to v té historii vypadá jen jako bezdůvodně smazaná reference (ve shrnutí editace žádný důvod není). Ale jsem rád, že jste mi to objasnil. --Beregund (diskuse) 24. 6. 2012, 12:03 (UTC)

Milý Brin, ubezpečuju Vás, že česká wikipedie je otevřeně rasistická a homofobní, nejméně jeden neonacista tady byl dokonce v minulosti správce. V tomto článku jsou přímo odkazy na neonacistickou literaturu (PEARSON, Roger), na extremistický web altermedia.info je tady asi 50 odkazů (podobné weby jsou umístěny v zahraničí, v česku by měli probémy s policií), anebo na jiný extremistický web zvedavec.org jsou tady také desítky odkazů. (Zakladatel toho webu byl odsouzenej za popirani holokaustu, ale web bezi dal, jelikoz neni v cechach a neda se s tim nic delat.) Tím se tady zdrojujou "seriózní" články. Několikrát jsem na to upozorňoval, ale nemožno moc čekat od zdejší fašizující komunity.

Internet bohužel přitahuje společenskou spodinu a nejlepší co můžte udělat je důrazně před cs wiki varovat své kamarády. Pokud chcete udělat něco pozitivního, editujte anglickou, tady to stejně nikdo soudný nebude brát vážně. Mne tady v minulosti dokonce zablokovali, protože jsem protestoval proti tomu, že jistý uživatel vytvářel nějaké seznamy homosexuálů :-)) Ať se daří Franp9am (diskuse) 10. 7. 2012, 13:14 (UTC)

Napsal bych Váme email, ale nejde to. Můžete se směle vrátit, neboť nakonec to dopadlo asi tak, jak jste původně chtěl. některé věci prostě trvají déle. Výše uvedeného uživatele berte vážně jen z poloviny. Zablokován byl za hrubé osobní útoky, jako i zde útočí minimálně na jednoho bývalého správce. --DeeMusil (diskuse) 10. 7. 2012, 17:23 (UTC)

Učeň[editovat zdroj]