Diskuse s wikipedistou:Asstrak

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

S pozdravem ♥ K123456 18. 12. 2010, 17:33 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 18. 12. 2010, 17:33 (UTC)

Také zdravím[editovat zdroj]

Dobrý den, také Vás zdravím a přidávám se ke kolegyni a děkuji za vaše editace. Chtěl jsem se jen zeptat, není-li možné, že jste uživatel, kterého jsem dnes již vítal (příspěvky zde)? Nic důležitého, jen zvědavost :). Pokud ano, možná se Vám ten odkaz i hodí. Pokud ne, jste samozřejmě vítán také. S pozdravem Reo + | 18. 12. 2010, 18:03 (UTC)

Děkuji za přivítání[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji vám oběma za pěkné přivítání. Doufám, že budete s mými příspěvky spokojení.
K123456 - za tuto chybu se omlouvám. Nepředpokládal jsem, že i malé změny je důležité popsat. Chyby pro příště napravím.
Reo + | Ano, článek o temné hmotě jsem dnes psal také. Že bych se mohl registrovat, mě bohužel napadlo až při editaci stránky, tak jsem nechtěl riskovat ztrátu pracně napsaného prvního článku. Nevím, který odkaz myslíte. Díval jsem se, že píšete hlavně články z chemie, tak se Vám snad budou líbit i moje fyzikální:-)

Nemusíte se vůbec omlouvat :). každý může editovat registrovaný i neregistrovaný, to je jeho právo. Být registrovyný je pouze pohodlnější - například pro komunikaci (i například pro ty co chtějí být třeba anonymní, jde o anonymnější formu, nikdo o sobě nemusí nic uvádět způsobem, jakým to třeba o sobě dělám já a v okamžiku, kdy je člověk registrován, tak za normálních okolností - systém neumožní nikomu zjistit IP adresu takového uživatele... To se hodí třeba v Číně :)) Ale asi největší změna je list sledovaných_stránek, který můžete používat a přidávat do něj položky. Být zaregistrovaný - ale povinost není.
Myslel jsem tento odkaz - vaše předchozí příspěvky - abyste je měl po ruce: vaše původní příspěvky zde z IP Ikdyž se zdá, že to bude dynamická adresa a že z ní před tím editoval někdo jiný, můžete si ten link přesunout někam k ruce pro připomenutí nebo třeba smazat.) Temná hmota se vám IMHO, zvláště na první článek - povedla, takže tak. S pozdravem Reo + | 18. 12. 2010, 22:50 (UTC)