Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Ann-Mary

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Vodní nádrž Kamýk. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Článek bude potřebovat přepsat do vět, podívejte se, jak jsou psané ostatní články. --Japo ¿ 18:23, 29. 1. 2007 (UTC)

Vítejte[editovat zdroj]

--Japo ¿ 18:23, 29. 1. 2007 (UTC)


Nemusíte kopírovat obsah Slapské přehrady na několik stránek s podobnými názvy. Stačí místo toho na úvod příslušných stránek vložit tuhle kouzelnou formulku #REDIRECT [[Vodní nádrž Slapy]] a stránka bude čtenáře automaticky přesměrovávat na článek Vodní nádrž Slapy. A ještě nějaké rady do začátku: Na úvod článku je dobré začít stručným shrnutím ve smyslu XXX je TO a TO, TAM a TAM, význačné TÍM a TÍM. Zkuste při editaci více používat tlačítko Ukázat náhled a místo tuctu uložení stránky uložit jen jednou. Šetříte tím paměť serveru a pozornost kolegů. Dobré je také u každé editace uvádět nějaké shrnutí, které naznačuje o jakou změnu šlo. Zvláště při prohlížení historie článku tím ostatním dost ulehčíte práci. Předem díky. --Miaow Miaow 23:16, 29. 1. 2007 (UTC)


MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Žaludeční vřed, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Postrach 19:33, 12. 3. 2007 (UTC)

Neodstraňujte prosím šablonu copyvio. Pokud jste nevěděl(a), že se sem nesmí kopírovat cizí díla, napište to třeba sem. Já či jiný správce článek korektně smaže. Chcete=li, začněte psát článek vlastními slovy, nebo klidně nechte stránku tak jak je. Po několika dnech jsou takovéto články (či jen šablona, když přibude nezkopírovaný obsah) smazány. --Postrach 19:41, 12. 3. 2007 (UTC)