Diskuse s wikipedistou:Ajznbony

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! -- Mercy (|) 14. 9. 2009, 21:32 (UTC)

Budai belsõ körút[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Budai belsõ körút. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Elm 21. 10. 2009, 10:42 (UTC)

Velikost obrázků[editovat zdroj]

Ahoj. Prosím nenastavuj pevnou velikost obrázků, jako jsi to udělal zde. Každý uživatel si totiž může sám v nastavení změnit, jak velké se mu mají zobrazovat náhledy. Díky. --Harold 2. 12. 2009, 21:02 (UTC)

OK. Jen jsem se bál, že jsou velké a při tom množství se to roztáhne i do jiných sekcí. Díky za opravu. --Ajznbony 2. 12. 2009, 21:05 (UTC)

Vyznamenání za věrnost Wikipedii[editovat zdroj]

Zdravím, koukám, že už jste tu nějaký ten měsíc a udělal jste přes čtyři stovky editací, takže jste teď „Nováček“. Přeji, ať se Vám dále daří na Wiki i (a to hlavně) mimo ni. --Byrnjolf 16. 12. 2009, 23:42 (UTC)

Mohl by jsi vysvětli a zdůvodnit o co by se měl uvedený článek konkrétně rozšířit nebo se ti jen zdál krátký ? --W.Rebel 7. 2. 2010, 19:33 (UTC)

jen se mi zdál krátký, možná by to chtělo obrázek, podíváš-li se na německou verzi článku je tam toho mnohem víc. Neber to osobně :-). --Ajznbony 7. 2. 2010, 19:40 (UTC)

Dobrý den, koukám, že už jste dokončil Chopina. Co ho strčit do recenze. Recenze Vám poskytne zpětnou vazbu co je třeba vylepšit a ve výsledku se ten článek může stát Dobrým, nebo Nejlepším.--Juan de Vojníkov 10. 3. 2010, 06:51 (UTC)

Dle rady jsem učinil, díky --Ajznbony 19. 3. 2010, 07:22 (UTC)
Nějak jste se nám ztratil.--Juan de Vojníkov 8. 6. 2010, 05:43 (UTC)
Bohužel jsem nyní až příliš vytížen pracovně :-( --Ajznbony 14. 6. 2010, 17:04 (UTC)

Ahoj, nechal jsem Chopina znovu recenzovat, poté co jsem ho několikrát upravil. Byl bych rád, kdyby ses znovu zapojil, abychom ho konečně dotáhli alespoň mezi dobré články :-) -- Mirth 29. 1. 2012, 16:48 (UTC)

Götz George[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Götz George. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Kacir 18. 5. 2012, 21:33 (UTC)

Portál Hudba[editovat zdroj]

Dobrý den, všiml jsem si, že jste založil(a) článek Friedrich Gulda, z čehož jsem usoudil, že máte rád(a) hudbu (není to tak?). Dovoluji si Vás tímto pozvat na hudební wikiportál, kde můžete nominovat nějaký obsáhlý článek, který se po následném hlasování může stát článkem měsíce na hlavní straně portálu. Na hudebním portále také můžete přidávat aktuality ze světa hudby. Máte také možnost přidávat tipy na obrázek týdne nebo zajímavosti. Pokud chcete znát další zásady pro psaní nových článků o hudbě, můžete se podívat na WikiProjekt Hudba a pokud budete chtít, můžete se stát i jeho členem. S pozdravem Marek Koudelka (diskuse) 25. 5. 2012, 13:58 (UTC)

Friedrich Gulda[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Friedrich Gulda. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 25. 5. 2012, 15:45 (UTC)