Diskuse s wikipedistou:90.177.201.182

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za první informace v článku Velká síň. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Daniel Baránek 25. 7. 2011, 15:02 (UTC)

Upravit je potřeba také články Famfrpálové hřiště a Nymphadora Tonksová. --Daniel Baránek 25. 7. 2011, 15:03 (UTC)

Odstraňování údržbových šablon[editovat zdroj]

Dobrý den, neodstraňujte prosím údržbové šablony, jako se to stalo například zde, pokud skutečně nenapravíte nedostatky, na které šablona upozorňuje. Její odstranění raději příště nechte na jiných uživatelích. Díky za pochopení.--Jieκeren 26. 7. 2011, 16:12 (UTC)

Madam Pomfreyová[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Madam Pomfreyová. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Lalina 26. 7. 2011, 19:10 (UTC) P.S. Rada Ti pomôžem, ak potrebuješ.

Hlavní chod[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Hlavní chod. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jvs 19. 10. 2011, 08:43 (UTC)

Typografie[editovat zdroj]

Prosím, abyste nezapomínal, že za tečkou, čárkou, dvojtečkou, otazníkem a vykřičníkem se píše mezera, tedy až na příslušné výjimky. Slaigo 28. 10. 2011, 13:53 (UTC)

Josef Bochníček[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Josef Bochníček. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Harold 28. 10. 2011, 16:47 (UTC)

Řeč těla[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Řeč těla. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  10. 11. 2011, 05:51 (UTC)

Princezna na hrášku[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Princezna na hrášku. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ---- ☃ Draffix 20. 11. 2011, 10:15 (UTC)

Křesadlo (pohádka)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Křesadlo (pohádka). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ---- ☃ Draffix 21. 11. 2011, 19:17 (UTC)