Diskuse s wikipedistou:213.175.61.11

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku {{{1}}}, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Nolanus C E 11:23, 1. 3. 2007 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Josef Vinklář, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

Vaši editaci jsem (do případného dodání souhlasu se zveřejněním pod GFDL) revertoval. --Milda 10:10, 14. 12. 2007 (UTC)

Copyright na Wikipedii[editovat zdroj]

Vítejte na Wikipedii. Všechny texty v článcích jsou automaticky uvolněny pod licenci GFDL, takže si nemůžete na svůj text dát copyright. Díky za pochopení. --Japo ¿ 17:53, 8. 1. 2008 (UTC)

A jeste poznamka, pokud vkladate text, ktery ma copyright, musite povoleni zaslat na Wp:OTRS, odkaz je i v sablone upozornujici Vas na copyvio. Jelikoz jste tento text jiz jednou vkladal, prosim Vas upustte od noveho vlozeni, bez kontaktovani OTRS. V pripade, ze tak neucinite budu nucen to resit blokovanim, coz bych opravdu nerad. Dekuji --Vrba 23:45, 8. 1. 2008 (UTC)


Prijde mi to cele natolik slozite, ze s nejakym vkladanim textu do Wikipedie radeji prestavam.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 213.175.61.11 (diskuse)

Vůbec to není složité, prostě napíšete mail ve kterém potvrdíte, že uvolňujete svůj text pod licencí GFDL a zašlete jej na adresu info-cs@wikimedia.org. To zvládne i malé dítě. --Šandík 15:14, 9. 1. 2008 (UTC)

Tech textu je tolik, ze kdybych to delal u kazdeho, tak jen pisu e-maily. Nejjednodussi je vlozit text a jit. Administrativa mne v tomto pripade skutecne nezajima.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 213.175.61.11 (diskuse)

Pro vás nejjednodušší způsob by byl zaregistrovat se, pak by stačilo poslat jediný mail, ve kterém prohlásíte, že texty z časopisu DiViDi, které jsou vaším dílem, uvolňujete pod licencí GFDL. Pokud bude vaše uživatelské jméno stejné nebo podobné skutečnému, pak zároveň bude vaše jméno automaticky figurovat i v historii článku místo anonymní IP adresy. Jen prosím vezměte na vědomí, že jakmile texty uvolníte pod GFDL1, může je kdokoliv dále na Wikipedii upravovat a při dodržení licence GFDL šířit a upravovat i mimo Wikipedii. --Milda 12:34, 11. 1. 2008 (UTC)
1 Což je nezbytné pro to, aby texty na Wikipedii mohly být. Zmáčknutím tlačítka Uložit změny sice automaticky souhlasíte s šířením pod GFDL, ale pokud se jedná o texty již někde publikované, je pro jistotu vyžadováno i e-mailové potvrzení do OTRS, kde je posléze zaarchivováno.