Diskuse s wikipedistou:193.165.228.154

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Zaregistrujte se
Zaregistrujte se
Vítejte ve Wikipedii, otevřené encyklopedii!
Vítejte!ÚvodNápovědaPrůvodce WikipediíPět pilířů WikipedieCo Wikipedie neníJak zakládat nové článkySlovníček

K prohlížení ani k editaci článků ve Wikipedii se nemusíte přihlašovat, ale vytvoření účtu je jednoduché a rychlé a poskytne vám mnoho výhod, například:

  • Používání takového uživatelského jména, které si vyberete. Nemusíte poskytovat žádné své osobní údaje, skutečné jméno ani e-mail.

Přihlášení vám zpříjemní uživatelský zážitek:

  • Možnost ukládat nové stránky nebo úpravy stávajících stránek bez nutnosti opisovat protispamový kontrolní kód
  • Možnost zobrazovat seznam všech vašich příspěvků.
  • Možnost používat seznam sledovaných stránek, do kterého si můžete přidávat stránky, které vás zajímají.
  • Možnost přizpůsobit si vzhled a chování Wikipedie podle vlastního vkusu.

Přihlášení vám rozšíří možnosti přispívání:

  • Možnost načíst obrázky či jiné soubory.

Přihlášení vám umožní lépe se zapojit do společné práce na Wikipedii:

Jen do toho, zaregistrujte se!

Zdravím, možná se Vám to tu na začátku nelíbí, ale jsou tu různá pravidla a doporučení a ty přesnost a věrohodnost Wikipedie dovedou zajistit. Wikipedie je o spolupráci, tak není třeba se zbytečně rozčilovat:-). Hodně zdaru přeje--Horst 13:33, 11. 7. 2008 (UTC)

Rád bych sdílel Vaše nadšení, ale česká wiki je z uvedených důvodů často nepoužitelná. Čtete-li i jiné jazykové verze, tak to víte nejlíp. Dřív jsem sem občas něco napsal, už to nedělám. Jen nevím, že se vždycky nechám vtáhnout do nějaké diskuse.

Accenture[editovat zdroj]

Je škoda, že Váš nesouhlas vyjadřujete takovým způsobem :-( --Gothic2 13:35, 11. 7. 2008 (UTC)

Jak Vy k my tak my k Vy :-)
My Vy doporučovat, aby Vy se zaregistrovat a spolupracovat s My :-))))) --Gothic2 13:43, 11. 7. 2008 (UTC)

Upozorňuji Vás a) na pravidlo tří revertů, b) že odstraňování textu z článku bez relevantního důvodu je Vandalismus. --Cinik 14:00, 11. 7. 2008 (UTC)

Ciniku, pravidlo tří revertů není žádný zákon a jako na newikipedistu se na mne nevztahuje. Nezlobte se, ale nezdá se Vám absurdní to hašteření? Je totiž pravda, že heslo by zde snad být mohlo, ale jedna věta v pohodě stačí jako informace pro někoho, kdo na heslo narazí a chce vědět víc. Beztak si pak další informace dokáže najít přímo na stránkách té firmy (ověřeno) a v Googlu, který podobné cenzorské zásahy neprosazuje. Čili souhlasím s Expanderem, prostě tu nechte tu jednu větu a dost. Já už na to kašlu, nebudu to dál mazat a mazat, to si tady rozhodněte mezi sebou, ale je fakt, že by Wiki měla mít jasná a jednoznačná pravidla a možná je postavit na tom, že je zde jen to, co je mrtvé, zatímco o živých lidech, firmách, produktech a událostech se zde psát nesmí. Bylo by to jasné a vcelku pochopitelné vodítko.

Pravidlo tří revertů se vztahuje na každého editora. Editoval jste, jste tedy editor. Jinak tvrzení "jedna věta v pohodě stačí jako informace pro někoho, kdo na heslo narazí a chce vědět víc. Beztak si pak další informace dokáže najít přímo na stránkách té firmy" lze rozšířit na mnoho hesel, nejen těch o firmách. Proč tu mít články o městech, diecézích, státech, když všichni mají nějaké weby? --Cinik 14:08, 11. 7. 2008 (UTC)

i v tom s Vámi souhlasím: Wikipedia postrádá smysl. :(
Pravidlo tří revertů je závazné pravidlo pro všechny přispívající a vztahuje se pochopitelně i na Vás. Pokud se Vám povede ještě jeden revert, tak Vás budu nucen zablokovat. Jestli chcete něco změnit, tak spolupracujte. Smysl nemá to Vaše láteření. Miraceti 14:14, 11. 7. 2008 (UTC)
Jestli máte pocit, že kolega Cinik tím myslel, že je smysluplnější mít zde články o jedné větě, tak jste vedle jak ta jedle. Cinik tím jen citoval vaši nesmyslnou logiku. Napadlo vás, že řada informací se na netu hledá delší dobu nebo obtížně a že je dobré, když existuje encyklopedie, která informace shormažďuje? Podle vašeho konání a uvažování vás to evidentně nenapadlo. --Kirk 14:16, 11. 7. 2008 (UTC)
STOP Přestaňte prosím odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat články, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

Kirk 14:16, 11. 7. 2008 (UTC)