Diskuse ke kategorii:GAISF

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Zelenymuzik

Jsou v zásadě dvě možnosti, co tahle kategorie může obsahovat:

  1. Podkategorie ve stylu Kategorie:Organizace sdružené v SportAccord (obsahující všechny jednotlivé členské federace a přidružené členy) a Kategorie:Sporty spadající pod SportAccord (obsahující jednotlivé sporty, jejichž federace jsou členy SportAccord).
  2. Přímo všechny jednotlivé členské federace a přidružené členy, přičemž jednotlivé sporty sem nepatří vůbec (stejně jako sem nepatří dejmetomu jednotliví sportovci, nebo jako fotbal nepatří do kategorie dejmetomu Švýcarské organizace, přestože FIFA je švýcarská organizace). SportAccord sdružuje organizace, které si potom spravují příslušné sporty, to je vazba jednotlivých sportů na SportAccord, nic víc.

Já jsem jednoznačně pro možnost 2 (ostatně, cf. it:Categoria:Federazioni sportive internazionali membri di SportAccord), ale než se pustím do úklidu, tak se ptám, třeba někdo dokáže vysvětlit, proč by to mělo být jinak…?

@Zelenymuzik: (Tak jako tak to ovšem nemůže fungovat jako dosud, kdy se na jedné hromadě válí obojí a pro jakési rozčlenění se zneužívají řadicí klíče, které slouží k něčemu úplně jinému.)

--Mormegil 4. 11. 2016, 16:24 (CET)Odpovědět

Jsem pro sporty vyházet, neboť by zde byly duplicitně všechny (nepoužívám hromadný nástroj), děkuji. Obdobně by stálo za to vyházet národní spolky z kategorie Sport v Praze, pakliže by je někdo nepřesunul pod Sportovní organizace se sídlem v Praze. Zelenymuzik (diskuse) 4. 11. 2016, 16:45 (CET) HotovoHotovo Hotovo.Odpovědět