Diskuse k Wikipedii:WikiProjekt Hlavní strana/Návrh 6

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Poznámka autora: k rámečkům „Tento den“ a „Aktuality“ by nebylo špatné udělat nějaké šablony jako je to třeba u článku týdne. Obsah těchto rámečků jsem zatím převzal z Peteho návrhu (stejně jako nápad je udělat:-)). Pokud by někdo chtěl upravit barvy, upravit pořadí rámečků nebo upravit něco jiného, tak mi to napište do sem (neudělám to hned, ale až se vrátim z dovolené tj. 30.7.). Díky. --Japo ¿ 15:40, 21. 7. 2006 (UTC)

Přidal jsem tam odkaz na Wikipedie:Kontakt, ale nejsem si jistej, jestli to tam patří nebo ne. Inspiraci i obrázek jsem nabral na francouzské wikipedii. --Japo ¿ 17:48, 21. 7. 2006 (UTC)

Hotová krása[editovat zdroj]

Je to sice hodně podobné té staré, ale moc hezké, rád bych takovou wikipedii hlavní stranu viděl, když na wikipedii přijdu.--Eltars 14:59, 21. 7. 2006 (UTC)

Díky, upravil jsem jenom rámečky (pocházejí z francouzské wikipedie, ale jsou upravené) a přidal portály. --Japo ¿ 15:06, 21. 7. 2006 (UTC)

Portály[editovat zdroj]

Graficky je tento návrh velmi příjemný. Z obsahového hlediska mám připomínku: abecední řazení je relikt z doby předpočítačové, dnes jej ponechme útrobám strojů a užívejme systematické řazení nebo vyhledávání podle masky. Abecední řazení názvů portálů se mi nezdá užitečné. Ale myslím si, že když někdo hledá článek z určitého tématu, tak k tomu může využít i portály, i kategorie. Proto bych byl pro to, aby odkazy na portály byly nějakým způsobem začleněny přímo do okénka Encyklopedie (třeba jako klikací ikonka za názvem odpovídající či stejnojmenné kategorie). --ŠJů 11:02, 10. 11. 2006 (UTC)

Přemístění okének[editovat zdroj]

Tento den bych zařadil do pravého sloupce za Aktuality, zatímco Portály do levého sloupce pod Encyklopedie. Tak aby na levé straně byly praktické encyklopedické věci a na pravé straně různé ukázky, aktuality, zajímavosti, redakční zákulisí atd. --ŠJů 11:05, 10. 11. 2006 (UTC)