Diskuse k Wikipedii:WikiProjekt GLAM/Vlastivědné muzeum ve Slaném

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Pavel Krupička v tématu „Modletický dům

Modletický dům[editovat zdroj]

@Utar: Koukám, že se ladí druhé kolo kolego. Kdyby mi to zas nevyšlo, poprosil bych o ty skeny zdrojů, takto trapný článek jsem (kvůli nedostatku těch zdrojů) snad zatím nenapsal a rád bych to napravil :) --Pavel Krupička (diskuse) 22. 1. 2018, 03:04 (CET)Odpovědět

Ahoj, problém byl jen, že jsme v listopadu měli seznam asi 35 témat, k nimž byly podklady dohledány a domluveno jejich připravení. A Modletický dům mezi nimi nebyl. Zeptám se muzea konkrétně na tenhle dům, zda by k němu něco měli; pravděpodobně ano, možná už i v některé z těch knih připravených pro jiná témata, jen jsem to v nich loni narychlo nenašel.
I pro ostatní zájemce, máte-li tip na vhodné téma ze slánského regionu, dejte mi vědět třeba do této diskuze, napíšu do muzea a přeptám se, co tam k němu mají. Protože ale minule zůstaly nevyužity asi dva tucty témat, pro něž už byla literatura dohledána, v základu se v teď v únoru použije stejný seznam témat. S pozdravem --22. 1. 2018, 03:21 (CET), Utar (diskuse)
Jasně, chápu, díky, kdyby náhodou, zdravím, --Pavel Krupička (diskuse) 22. 1. 2018, 03:42 (CET)Odpovědět
@Pavel Krupička: Podařilo se něco najít přímo o Modletickém domě a pak i o Pivovaru Antoš, viz Wikipedie:Editaton ve Slaném, 24. února 2018/Témata. Jestli nedorazíš, kouknu na místě, o co jde a pokusím se naskenovat. S pozdravem --17. 2. 2018, 10:51 (CET), Utar (diskuse)