Diskuse k šabloně:Státy a regiony Kavkazu

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ahoj Ladislave, ta šablona se mi zdá zbytečně dlouhá, jsem pro její úpravu ve smyslu horizontálního řazení hesel (nikoli vertikálního). Nevidím mezi hesly Nachičevan? --Kacir 21. 8. 2008, 17:20 (UTC)

Ahoj, tu šablonu jsem udělal takhle přes celou stránku z toho důvodu, aby se hodila k ostatním šablonám. Z toho důvodu i dneska někdo upravil šablonu o SNS. Doufám, že brzy bude i na cs wiki možný systém který už je i na pl wiki a hlavně na en wiki, kde se obdobné šablony seskupují a mohou se uzavírat nebo otevírat. Tím by se potom značně zkrátil konec článku. --Faigl.ladislav 21. 8. 2008, 17:56 (UTC)
Btw. hesla obsažená v šabloně jsem převzal z en:Template:Countries and regions of the Caucasus.--Faigl.ladislav 21. 8. 2008, 17:57 (UTC)
Nachičevan tam rozhodně patří. Jinak, já se obávám, že tolik potřebná "zabalovací" šablona na české wiki jen tak nebude. Měl jsem před pár dny stejný problém, když jsem vytvořil dlouhou šablonu o českých olympionicích, což se oprávněně nelíbilo Okinovi. Z diskuze Pod lípou jsem pochopil, že zabalování se u nás nechystá. V této šabloně je skutečně mnoho zbytečnho místa. Zdraví --Kacir 21. 8. 2008, 18:06 (UTC)


Přidávám Nachičevan. Vypadá to, že na en wiki už by jim přebývala další položka v pěkné úpravě šablony.:) Snad to někdy upravím do lepší podoby. Alespoň na mém skinu jak jsem psal je šablona protáhlá. --Kacir 22. 8. 2008, 15:10 (UTC)