Diskuse:Wang Li-ťünův incident

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Díval jsem se na iw, na první pohled se anglický článek nezdá zcela ekvivalentní (možná, že je), takže dávám odkaz sem pro případné úpravy a doplnění, event. přejmenování en:Wang Lijun incident.--Kacir 25. 3. 2012, 01:14 (UTC)

Anglický článek tématem ekvivaletní je, obsahem naštěstí nikoliv - stydím se za to, že na české wikipedii jsou údajná tvrzení "mikrobloggerů". WikiHannibal (diskuse) 1. 4. 2012, 23:37 (UTC)
Taky bych byl spíše pro přejmenování, převrat se mi zdá silné slovo pro název článku. V textu bych zmínku o převratu nechal, přece jenom se takové pojmenování v médiích objevilo, stejně tak informace o blogerech. Pro informace z totalitních zemí jsou informace blogerů často dost zásadní. --Ladin (diskuse) 2. 4. 2012, 06:56 (UTC)
Článek potřebuje, podle mého názoru, kompletně předělat, obsahuje nyní tvrzení (především z velkeepochy a spol.) a spekulace (jiných medií), které nebyly oitvrzeny nebo byly přímo vyvráceny, a především se v něm nepíše o později "odhalených" motivech skandálu (krytí vraždy údajně spáchané manželkou Po Si-laje) atd. WikiHannibal (diskuse) 17. 9. 2012, 19:26 (UTC)