Diskuse:Vladimír Darjanin

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Chce se po mně zdůvodnění šablony NPOV v sekci o Darjaninově působení v České filharmonii. Předpokládal jsem, že jednostrannost je z textu natolik bijící do očí, že si tuto formalitu můžeme odpustit.

Článek je značně nevyvážený, jeden krátký odstavec o celém dosavadním profesním životě a dlouhý odstavec o posledním cca roce v čele České filharmonie, navíc plný negativně pojatých informací. Článek na Wikipedii nemá sloužit k ventilování problémů Darjaninových oponentů ani by neměl být soupisem toho, co kdy kde řekl nebo napsal, jako je tomu v článcích o aktivních českých politicích. Až Vladimír Darjanin v čele ČF nebude, tak s odstupem uvidíte, že to podstatné z jeho působení tam bude možné shrnout do několika krátkých vět. --Milda 7. 1. 2010, 10:42 (UTC)

To jak reprezentuje a hospodari reditel statni instituce, jsou relevantni informace, ktere se lepe hledaji na wiki nez na MK. Stret zajmu je evidentni, mnohokrat medialne reseny stejne jako pripad Nedomy, vysledky auditu jsou dolozeny ciselne. Jedna se o veci, ktere mohou rozhodovat o jeho setrvani ve funkci. Pripoustim, ze nemusi byt zminovana stiznost ohledne platu. Muzete ji vymazat nebo pridat pozitivni zpravy, jestli najdete.

dodatečně doplněn podpis z historie: Injustice (uživatel už neexistuje? min. jeho stránka a jeho jediné příspěvky byly proti panu Darjaninovi) Nrgaci protip. Darjaninovy piše človíček jmenem Kadlec, kterého vyrazil p. Darjanin z České filharmonie


Pěkně zdravím a nepotvrzuji domněnku, že bych v heslu wikipedie psal cokoli o V. Darjaninovi. Človíček jménem Kadlec


Souhlasím s NPOV a s uživatelem Milda.

Pokud je mi známo, tak členové České filhamonie pana Darjanina podporují a jsou proti jeho nedávnému odvolání.

--Navrátil 17. 5. 2010, 15:28 (UTC)


Vložil jsem NPOV. Současně jsem požádal jsem zástupce České filharmanie o doplnění jejich úhlu pohledu, aby nezazníval pouze ten z Ministerstva kultury. --Navrátil 18. 5. 2010, 06:05 (UTC)


Odstranil jsem NPOV. Do problematické pasáže článku jsem vložil jak názor ministerstva, tak názor Darjanina, myslím, že tím bylo učiněno objektivitě za dost. Sedláček.