Diskuse:Viktor Knapp

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Ceplm v tématu „Rytíř Randa

Ostatně soudím, že i William Shakespeare byl jen jedním z nejvýznamnějších anglických dramatiků přelomu 16. a 17. století. --Tompecina 17:05, 1. 7. 2006 (UTC)

Který s prominutím pitomec vybíral ten úryvek z díla? Nechci zde tvrdit, že Knapp nebyl komunistou, ale jako jedinou citaci našeho historicky spolu s Randou největšího právníka všech dob dát úryvek z knihy k narozeninam pro Nejedlého mi nepřijde zrovna reprezentativní.

Já jsme ten úryvek nevybral, ale dokládá, že Knapp byl sice skvělý právní teoretik, ale mravně byl zakrslík. A nebyl si schopčen své chyby přiznat ani po sametové revoluci, o čemž svědčí jeho paměti Proměny času.--Qasinka 16. 7. 2009, 16:28 (UTC)

Souv. články[editovat zdroj]

Revertoval jsem vrácení seznamu. Podle mě je to jen spam, který sem nepatří... --Wikipedista:BobM d|p 19. 8. 2011, 09:10 (UTC)

Rytíř Randa[editovat zdroj]

Jeho autorita byla podobná jako kdysi Antonína Randy.

COŽE? Já opravdu nechápu, co tato věta vůbec měla znamenat. Nejenom, že to je nehorázná urážka rytíře Antonína Randy (který zcela nejistě nedělal stafáž u politických justičních vražd), ale já opravdu nechápu logickou strukturu této věty. To, že jako byl důležitým civilistou? Nebo jako morální autorita (to si děláte legraci, že)? Nebo co vlastně? Ceplm (diskuse) 10. 1. 2022, 16:47 (CET)Odpovědět