Diskuse:Tropický deštný les

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Umělé zvýšení ceny dřeva nepovede, ke snížení těžby, ba právě naopak.

1.Ochotu nakupovat dřevěné výrobky tím nesnížíte, protože zájem je a bude obrovský. Žádný jiný materiál, zatím dřevo plně nenahradil, např. dekorativními a užitnými vlastnostmi, rovněž zde hraje roli psychologický efekt přírodního materiálu .

2. Naopak "chuť" těžařských společností tím zvýšíte.... Je to něco podobného, jako s řepkou olejnou. Cesta do pekel je dlážděna...a nebo to psal nějaký těžař. Jediná možnost je zde přísná restrikce a pochopení. Trest smrti je také pitomost, nikomu to život nevrátí, zločinnost se nesníží, a není ani trestem, je to pouze akt pomsty, ale většina populace ho požaduje...Proto taky, bohužel, přímá demokracie není možná.

Chtělo by to přidat zdroje,trochu jsem se tím začal zabývat,ale narazil jsem na tuto stránku [1]. Takže když by tam někdo zdroje dával tak neco ověřeného, tedy např. http://www.greenpeace.org/ bych nedoporučoval.--Berffaith 4. 4. 2011, 16:35 (UTC)

Fragment věty[editovat zdroj]

Smazal jsem z úvodu fragment věty, který neumím doplnit, někdo ji tam prosím vraťte celou: "V [[Köppenova klasifikace podnebího tlaku okolo rovníku, jehož účinek může být umocněn místními podmínkami (např. návětrná strana velehor)."--Faskal (diskuse) 1. 4. 2014, 05:46 (UTC)