Přeskočit na obsah

Diskuse:Time Tracking primaERP

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Jvs

Rozebrání zdrojů uvedených v refech v této verzi:

  1. http://www.businessit.cz/cz/abra-a-flexibee-se-spojuji-a-chystaji-expanzi-v-zahranici.php – Tisková zpráva, navíc se ani tématem článku (systém primaERP) nezabývá - pouze triviální zmínka
  2. http://www.abra.eu/stazeni-souboru/1283/20130530-economia-edice-fenomen-pribeh-jara-kveten-2013.pdf – Hezký článek, ale o majiteli firmy, resp. firmě ABRA Software. Nikoliv o systému primaERP.
  3. http://www.pcspace.sk/spravy/biznis/6036-novy-cloudovy-produkt-abry-pre-globalny-trh-prichadza-do-slovenskej-republiky – Vypadá to na tiskovou zprávu, stylově promo, jako autor uveden "Tlačový servis PCSPACE"
  4. http://empreendedor.com.br/perfil/jaroslav-rasa/ – Opět text o majiteli firmy, o systému primaERP asi tak 1 odstaveček.
  5. http://toolpilot.de/sonstige-tools/buero/zeiterfassung-onlinetoolkostenlos/ – Velmi jednoduchá recenze na stránce blogového charakteru.
  6. http://www.emprendices.co/5-razones-las-deberias-time-tracking/ – PR text, jako autor uveden "primaERP"
  7. http://empreendedor.com.br/noticia/aplicativo-avalia-rendimento-do-tempo-gasto-em-atividades/ – Dle Google Translatoru to vypadá na text promo charakteru. Zřejmě podobný jako ref č. 8.
  8. http://www.rmol.cz/novinky/abra-primaerp-time-tracking-pro-cloud – Promo text bez větší hloubky.
  9. http://www.mypmhome.com/primaerp-time-tracking/ – Prakticky promo text s nabídkou na čínské stránce blogového charakteru, kam po zaregistrování může vkládat texty každý (viz http://www.mypmhome.com/contact/ a tamní komentář z roku 2011)
  10. http://wwwhatsnew.com/2015/05/15/primaerp-plataforma-web-y-movil-para-gestionar-tiempo-tareas-y-facturas/ – Velmi jednoduchý popis na stránce blogového charakteru.

Shrnutí: S opravdu hodně velkým přimhouřením obou očí by se za NNZ daly považovat refy č. 5 a 10, přičemž degraduje je věrohodnost (stránky blogového charakteru bez nějaké redakce) a taky velká stručnost (obsah sestává z velmi jednoduchého popisu). Ostatní uvedené zdroje jsou buď zcela triviální a nebo závislé. Z toho důvodu podle mého názoru není doložena encyklopedická významnost softwaru. Za povšimnutí stoj rovněž fakt, že všechna interwiki vznikla v posledních několika týdnech až měsících (jako první na ruské wiki 13. ledna 2015), přičemž všechny články do jednoho je založily různé účty, které na daných Wikipediích kromě založení článku "Time Tracking primaERP" nic jiného neudělaly. Celé mi to přijde jako snaha PR výrobce mít tu na wiki článek o svém produktu (související: WP:Diskuse o smazání/Dialog 3000S). Však ani editorka, která založila český článek, se v mailové komunikaci netají spřízněností s výrobcem a produktem. --Harold (diskuse) 10. 6. 2015, 18:25 (CEST)Odpovědět

Ano, to všechno souhlasí. --Rosičák (diskuse) 10. 6. 2015, 19:15 (CEST)Odpovědět

Bylo by možné při úpravách článku uvést v diskusi, zda (a které) NNVZ byly přidány? Usnadnilo by to práci správci, který bude zdroje hodnotit. Děkuji --Jvs 9. 7. 2015, 22:08 (CEST)Odpovědět

Ať to uzavřeme: domnívám se, že následující zdroje vyhovují jako NNVZ:

Sundávám tedy šablonu Významnost. --Jvs 18. 7. 2015, 17:20 (CEST)Odpovědět