Diskuse:Thomas Jefferson

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

To je trochu málo o tak zajímavé a významné osobnosti, jakou byl Jefferson. Jirka O. 21:56, 6. 1. 2006 (UTC)

Další příklad, jak Rosta přidělává ostatním práci. Ani interwiki, ani kategorie, ani šablona pahýl, ani základní formátování, ani jeden wikilink. Diví se, že pořád chodíme za ním a kontrolujeme každou editaci a zejména nové články. Jenže když jsou odfláknuté tak, že dělají cswiki ostudu, je to evidentně nutnost. --Egg 22:03, 6. 1. 2006 (UTC)
Mile dite! Nekritizuj osoby, kritizuj nazory (to je najaky wiki-zakon). Pastorius mne pozadal, abych se venoval nejakym tematum z clanku, ktere je potreba udelat - tady jsem ti to okopiroval at to nemusis hledat. Jefferson a Niagara byly doporucene temata, ktera nikdo nechtel - akorat ja, hodny Hedvicek. A prestan mne laskave sikanovat a pronasledovat! Rosta 22:11, 6. 1. 2006 (UTC)

Tohle napsal Pastorius: Česká wikipedie určitě trpí různými neduhy. Nedostatek témat ale mezi určitě nepatří. Nápovědu v tuto chvíli nepotřebujeme. Pane Hedvíčku prosím podívejte se na Wikipedie:1000 nejdůležitějších článků. I tady máme ještě notné rezervy. Pokud chcete, abych Vás pochválil, zpracujte alespoň jeden z chybějících článků. Myslím, že se tam najdou lahůdky i pro lidi s vaším světovým názorem. Jsem přesvědčen o tom, že se rozhodně nebude hlasovat o vymazání. --Pastorius 20:47, 6. 1. 2006 (UTC)

Rosto, já dobře vím, co napsal Pastorius. Ale články musí mít nějakou úroveň, vzhled a styl, odkazy a tak dále. Pokud se o to nebudete snažit, kdo bude za vámi neustále chodit a dělat to po vás? Zakládáte nekvalitní články takovým tempem, že byste zaměstnal všechny ostatní jejich úpravami. To nejde. --Egg 22:19, 6. 1. 2006 (UTC)
Mam navrh - velmi zdvorily. Ted jsem chvilku klikal na cudlik Nahodna stranka a objevil jsem tam desitky stranek, ktere jsou jednovetove subpahyly s zadnyma linkama a krajeckama a nikdo o nich nehlasuje jak na schuzi ROH. Co kdyby ses nejakou dobu zacal venovat tamtem zmetkum, s kterymi nemam nic spolecneho a kdyz ja vytvorim nove heslo, tak tam neutikej behem 60 sekund (jak to delas u mne)ale dej mi treba pulhodinu, abych si s tim vyhral - a nevykladej mi o piskovisti. Rosta 22:30, 6. 1. 2006 (UTC)


Chtěla jsem trochu upavit toho Jeffersona a zjistila jsem, že to nemá cenu,to bude prostě chtít napsat článek. Ach jo, já chtěla už hodinu spát. --Karakal 22:26, 6. 1. 2006 (UTC)
Jdi spat - to je pry dobre na krasu. Ja to vylepsim. Zdrzuje mne diakritika, ale chcete ji, tak ji delam. Rosta 22:30, 6. 1. 2006 (UTC)

Nas ve skole ucili uplne jina mista narozeni a umrti u Jeffersona, nez je tady uvedeno. Taky na uplne nejoficialnejsim zivotopisu (white house) je to jinak. Tady mate adresu http://www.whitehouse.gov/history/presidents/tj3.html - neodvazuju se to tam sam zmenit, abych zase nebyl nejakym nezletilym karan. Rosta 18:09, 7. 1. 2006 (UTC)

Co je tady: Thomas Jefferson (13. dubna 1743 v Shadwellu ve Virginii – 4. července 1826 v Charlottesville ve Virginii)
je je na Vílém domě: Born: April 13, 1743 in Albermarle County, Virginia Died: July 4, 1826 in Monticello in Virginia
když se kouknu na http://www.aboutfamouspeople.com/article1095.html předpokládám, že názvy Shadwell a Monticello jsou nějaké malé usedlosti, jak píšou na en:Shadwell (Virginia) --Li-sung 18:24, 7. 1. 2006 (UTC)
Je to tak, Monticello je Jeffersnův dům v Charlottesville - koukni Rosťo na [1] nebo na

[2]. Jinak Rosťo taky koukni na Wikipedie:Wikietiketa, hlavně na bod 1. Mně se to tady osvědčilo a přijde mi, že to dělá většina přispěvovatelů. Tlusťa 18:48, 7. 1. 2006 (UTC)